spiegel bedankjes

babyshower bedankjes sleutelhanger ยป spiegel bedankjes

kleine spiegeltjes bedankjes

Op zoek naar een origineel en persoonlijk bedankje? Dan ben je hier op de juiste plek! Een bruiloft, een kraamfeest. babyborrel, een jubileum, de opening van een nieuwe zaak, een eerste communie, etc. Voor alle speciale gelegenheden hebben wij passende bedankjes om als leuke herinnering weg te geven. Wij hebben een groot assortiment aan originele bedankjes voor je bruiloft, communiebedankjes en geboortebedankjes.

spiegel bedankjes

spiegel bedankjes

Spiegeltjes als bedankjes – Onze compacte spiegel bedankjes zijn perfecte geschenken voor huwelijksbedankjes, baby shower en andere speciale gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en designs. Enkele van onze populaire ontwerpen zijn de vlinder thema en het hartvormige compacte spiegels. Onze compacte spiegeltjes maken ook mooie herinneringen voor een sweet sixteen verjaardagsfeestje.

spiegel bedankjes met tekst

Handspiegeltjes voor onderweg! Onze kleine handspiegeltjes zijn perfect voor in jouw handtas! Ideaal voor onderweg, naar werk, school of voor op reis in je handbagage! Een kleine make-up of haar check onderweg kan af en toe geen kwaad en onze handspiegeltjes zijn daar helemaal perfect voor. We hebben verschillende varianten.

Hoe leuk is het om een zakspiegel te hebben of cadeau te krijgen met jouw eigen naam erop? Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd op onze zakspiegels! Kleine spiegeltjes voor de bruid en bruidegom. Onze kleine spiegeltjes zijn er ook speciaal voor het bruidspaar! De versie met bride en de versie met groom doen het erg goed onder de bruiloft cadeautjes.

De kleine handspiegel heeft een heel handig en fijn formaat dat overal mee naar toe kan. Heb je als bruid dus geen klein tasje of zakken? Misschien wil jouw moeder of één van jouw getuigen de kleine spiegeltjes wel voor jou bijhouden. Dan kunnen ze zelf ook meteen af en toe even checken of alles nog mooi en goed zit! We zien al jullie leuke bestellingen natuurlijk allemaal voorbij komen en ook het kleine handspiegeltje die je vrij kunt graveren worden ook veel gekocht voor bruidsparen.

Een leuk bedankje om te geven en te krijgen. Het spiegeltje is doorzichtig van kleur en te bedrukken met elke gewenste tekst en/of afbeelding. Het spiegeltje bevat 2 spiegeltjes in het doosje en is sluitbaar.

spiegel hartjes bedankjes

Ook voor zakelijk gebruik is het laten graveren van deze spiegel ideaal. Hij wordt dan ook veel gebruikt als relatiegeschenk voor een jubileum, evenement of als kerstgeschenk. Deze spiegel heeft een afmeting van 15 x 15 cm en beschikt over een luxe geslepen rand. Hij kan geplakt worden met de bijgeleverde plakstrips, maar u kunt ook apart beugeltjes bestellen om de spiegel op te hangen.

Graveren is alleen mogelijk met de spiegelkleuren.

Deze prachtige zakspiegel met een normale en vergrotende spiegel, verkrijgbaar in de kleur goud en rosé goud. Je hebt de keuze uit verschillende designs die eventueel te personaliseren zijn met een naam en/of tekst. Het bijbehorende zakje van Studio Lilly beschermt de zakspiegel van krassen. Leuk om cadeau te geven als aandenken van een bijzonder moment of om jezelf te verwennen.

Wat is een babyshower of een kraamfeest zonder bedankje om de gasten te bedanken voor de gezellige dag. Een schattig gevuld papflesje met of een mooie wens in een flesje. 

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »