babyshower bedankjes flesjes

babyshower bedankjes sleutelhanger ยป babyshower bedankjes flesjes

babyflesjes bedankjes

Geboortebedankjes worden de laatste jaren steeds populairder. Een bedankje is een manier om aan gasten kenbaar te maken dat u bijvoorbeeld hun aanwezigheid erg op prijs heeft gesteld. Dit kan bijvoorbeeld voor een verjaardag zijn, een huwelijk, een huwelijksjubileum, of een babyshower, maar ook voor bij andere gelegenheden. Tijdens het samenzijn of na afloop, kunt u uw gasten dan bedanken via een bedankje.

Is jouw zoon of dochter (bijna) geboren en ben je op zoek naar originele, schattige baby bedankjes? Dan ben je hier op de juiste plek voor een bedankje waarin je wel of niet de naam onthuld van jouw baby. Voor in de goodiebag op de babyshower, of om uit te delen tijdens het kraambezoek. Ook geschikt voor geboorte feestjes of om uit te delen op school.

babyshower bedankjes flesje

Wist je dat de traditie van babyshower bedankjes nog niet zo heel lang bestaat? Een babyshower werd vroeger voor vrouwen georganiseerd die niet zoveel te besteden hadden. Met de cadeau’s die ze ontvingen konden ze weer een tijdje vooruit. Tegenwoordig willen veel aanstaande moeders hun gasten bedanken, en laten ze dit blijken aan de hand van bedankjes.

En van mini knijpertjes tot aan een potlood. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het kopen. Je wilt er, als aanstaande moeder, natuurlijk een feest van maken. Net zoals de organisator van het feest. En dan kun je beter een bedankje uitdelen dat een blijvende herinnering achterlaat.

Het kraamfeest, dat volgt na de babyborrel is in feite ook al een soort van bedankje. Ook tijdens het kraamfeest heeft de kersverse moeder en vader volop de mogelijkheid om het bezoek te voorzien van een cadeautje. Beschuit met muisjes is natuurlijk het meest traditionele bedankje. 

babyshower bedankjes flesjes

Leuke babyflesjes om te vullen met snoepjes en als aandenken mee te geven aan de bezoekers van de babyshower. Tevens leuk voor 'aankleding' van de babyshower. De flesjes zijn ca. 9 cm. hoog, Let op! Afbeelding is bedoeld om indruk te geven van mogelijke vulling en versiering, de geleverde flesjes zijn leeg.

De papfles blauwe dop gevuld met blauw-witte hartjes, de papfles met roze dop wordt gevuld met roze-witte hartjes. Compleet met kaartje naar keuze, deze kunt u tegen meerprijs door ons van naam en geboorte datum laten voorzien. Wij vullen de flesjes voor u met hartjes, het enige wat u hoeft te doen is de kaartjes aan het lintje te rijgen en om het papflesjes te strikken.

pap flesjes voor bedankje babyshower

Geboortebedankjes – Een baby shower is een leuke en speelvolle manier om de komst van de kleine te vieren. Door het toevoegen van leuke baby bedankjes en unieke babyshower decoratie kun je het evenement echt persoonlijk maken op een fantastische manier. Bij Danta’s import streven wij ernaar om je een stijlvolle en de grootste selectie van babybedankjes aan te kunnen bieden.

Niet alleen zullen onze unieke geboorte bedankjes blijvende herinneringen aan die bijzondere dag geven, ze zijn tevens een prachtige manier om je gasten te laten zien hoeveel je de liefde en steun waardeert voor de aankomende ouders-to-be. Hier zijn enkele nuttige baby bedankjes ideeën, baby shower presentjes en kraamcadeau ideeën om je te helpen er een leuke en onvergetelijke feestdag van te maken.

babyshower bedankjes flesjes

Een schattig gevuld papflesje met of een mooie wens in een flesje. 

papfles bedankjes

Wat is een babyshower of een kraamfeest zonder bedankje om de gasten te bedanken voor de gezellige dag.

Wilt u geen speentjes, maar iets anders? Een ander soort geboortebedankje is het papflesje. Maar waar vul je dat dan mee?

Dit kunnen bijvoorbeeld chocolaatjes zijn, snoephartjes, dragees, of pepermuntjes. In feite kan het van alles zijn, als het maar leuk en lekker is voor uw gasten. De keuze is aan u. Een papflesje personaliseren kan natuurlijk ook nog. Dit doet u door er een lintje omheen te doen, met een klein kaartje.

Hoe leuk is dit voor uw gasten? In ons assortiment vindt u ook grote papflessen, met daarin dan weer kleine. De grote papfles toont erg mooi voor uw gasten, en uit deze papfles pakt u tijdens de gelegenheid dan kleine papflesjes voor uw gasten. De grote papflessen zijn 37 centimeter hoog, en ook deze zijn te krijgen in de kleuren blauw en roze, maar ook in het wit, voor als u het neutraal wilt houden, of als u het geslacht van uw kindje nog niet weet bij de aankoop ervan.

Verras uw familie en vrienden, door ze te bedanken voor het langskomen op een van deze bijzondere dagen, met één van onze bedankjes. Het meegeven van een bedankje aan vrienden of familie op het moment dat ze naar huis gaan, is een eeuwen oude traditie en het gaat er om dat het iets persoonlijks is.

Bij een leuke originele babyshower wil je natuurlijk ook leuke aan de gasten geven. Er zijn heel veel leuke ideeën om zelf babyshower bedankjes te maken. Wil je liever kraamfeest bedankjes bestellen? Ook dan vind je in dit artikel ook leuke ideeën en de linken waar je de babyshower bedankjes kan bestellen.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »