geboorte bedankjes zeepjes

zeep bedankjes ยป geboorte bedankjes zeepjes

baby bedankjes zeep

Verras uw familie en vrienden, door ze te bedanken voor het langskomen op een van deze bijzondere dagen, met één van onze bedankjes. Het meegeven van een bedankje aan vrienden of familie op het moment dat ze naar huis gaan, is een eeuwen oude traditie en het gaat er om dat het iets persoonlijks is.

Het is hartstikke leuk om zo al bezig te zijn met babyzaken als je nog zwanger bent! Maak in ieder geval een keuze waar je zelf blij van wordt, want tegen de klok in moeten werken terwijl je hoogzwanger bent is niet echt een aanrader… 

Je kunt hier al terecht vanaf 0,75 cent per cadeautje, zodat je, ook met een klein budget, goed kunt slagen. Ben je zelf een beetje handig? Dan hebben zij ook diverse benodigdheden om zelf iets leuks te maken, zoals tulle, doosjes, linten en kaartjes. Maar ook als je zelf niet aan de slag wilt, kun je hier voor de leukste kant-en-klare bedankjes terecht.

geboorte bedankjes zeepjes

baby zeepjes bedankjes

De geboorte van je kindje is één van de meest bijzondere en mooiste dagen in je leven. Deze blije gebeurtenis wil je ook delen met de kraamvisite. En wat is er dan leuker om je kraamvisite te bedanken voor hun komst met een klein persoonlijk gelukscadeautje. En vergeet de kraamzorg natuurlijk niet.

Bestelling keurig binnen gekomen en super bedankt voor het extraatje. Wat een service! De mensen van het Zeepjeshuis zijn ongelooflijk vriendelijk en leveren prachtig.

bedankjes geboorte zeep

Kies uit onderstaande ontwerpen jullie favoriet voor de verpakking en personaliseer het label daarna zelf in de online ontwerptool! Het Geboorte Zeepje word verpakt in papier in het door jullie gekozen design. Over dit geprinte papier komt de door jullie gekozen tekst te staan.

Beschrijving Bedankjes Zeepjes Geboorte Huwelijk Geurstenen, Bent u op zoek naar een bedankje? Wij hebben er verschillende op onze website staan. Al vanaf €0,35 heeft u een leuk geboorte of huwelijks bedankje. Elk zeepje wordt mooi verpakt in cellofaan met lint. Ook verkrijgbaar in organzazakje. 

geboorte bedankjes zeepjes

De gasten bedanken omdat ze zijn geweest: je doet het vaak met een kinderfeestje of bij je bruiloft. Dus waarom niet als het kraambezoek naar huis gaat? En dat hoeft helemaal niet alleen bij een kraamfeest hoor! Dat kan ook prima bij kraamvisite thuis! Wil je ook de visite bedanken? Ga dan gezellig aan de knutsel (doe dit dus al in je zwangerschap…) of koop leuke geschenkjes! Waar kun je voor geboortebedankjes terecht? Steeds vaker kan het kraambezoek rekenen op een leuk geboortebedankje.

zeep baby bedankjes

Er zijn inmiddels talloze mogelijkheden om je kraamvisite een lief en leuk aandenken mee te geven aan de geboorte van je kindje. Vaak kun je hiervoor terecht bij de drukker van je geboortekaartjes of je kunt zelf iets in elkaar knutselen. Maar met twee linker handen én een saaie drukker, is er gelukkig nog geen man overboord.

Speen-zeepje in organza zakje. Leuk en origineel cadeautje om weg te geven bij een baby shower of als geboorte bedankje. De zeepjes kunnen in verschillende kleuren gemaakt worden. De organza zakjes zijn wit. Let op: Bestel uw geboorte bedankjes ruim van tevoren!

zeep bedankjes baby

Misschien heb je geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan, er komt immers al zoveel om de hoek kijken. Dan zou je natuurlijk gewoon internet rond kunnen surfen op zoek naar leuke geschenkjes. Maar misschien wil een aanstaande grootouder of tante (of oom natuurlijk) wel aan de slag! Dat kan uiteraard ook prima.

Ze zijn vers gemaakt en dus nog zacht. Neem de zeepjes dus voorzichtig uit de doos zonder erop te nijpen. Kruisbestuiving van kleuren na kleurwissel is mogelijk. Dit betekent dat er soms een tikkeltje van de vorige kleur in de zeepjes verschijnt. Wij beoordelen op het ogenblik van de productie of de zeepjes goed zijn voor verzending.

De zeep wordt bij iedere productie vers gemaakt. Een licht kleurverschil tussen 2 producties is steeds mogelijk. Alle bedrukkingen worden handmatig in de zeep gestanst. Wij doen ons uiterste best om dit zo egaal en recht mogelijk te drukken. Maar handwerk blijft handwerk en verschillen kunnen optreden. Om deze reden krijg je altijd 2 zeepjes extra per bestelling.

zeep bedankjes geboorte

Linnen tasjes versieren met de naam van je kind. Van vilt een sleutelhanger maken. Met macramé een sleutelhanger maken. Doe dit in de beruchte kleuren en doe er bijvoorbeeld een bedeltje met de beginletter van de baby aan. Brei piepkleine truitjes en borduur hier de eerste letter op. Brei een babyslofje (mini) en maak hier een sleutelhanger van.

Ik heb weer wat nieuwe bedankjes/gifts verzonnen voor zowel geboorte, voor een afscheidscadeautje voor de kleuterschool of bij een babyshower. En alvast wat voor de kerst! Deze pergamijn en kraft zakjes zijn voorzien van een open figuurtje, daarom krijg je er een cellofaan zakje bij, zodat je die kunt vullen met snoepjes of wat anders en deze stop je dan in het cadeauzakje.

En dan de houten hartjes met naam baby label, beiden in vele kleurtjes en de label is er in 5 verschillende vormen.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »