communie bedankjes zeep

zeep bedankjes ยป communie bedankjes zeep

bedankjes communie zeep

Wat is er feestelijker dan de Eerste Communie of Doop van uw kindje. Het is leuk om dan een bedankje aan familie en kennissen mee te geven.

Wat geef je als bedankje? Deze vraag stellen veel mensen zich omdat ze iets speciaals als aandenken willen geven. Met een klein cadeautje als dankbetuiging zeg je tegen de mensen dat zij belangrijk voor je zijn. Merci dat je er was, bedankt voor je hulp of voor de leuke tijd.

Met een passend aandenken aan een belangrijke dag, periode of gebeurtenis zeg je op een mooie manier.

Bestelling keurig binnen gekomen en super bedankt voor het extraatje. Wat een service! De mensen van het Zeepjeshuis zijn ongelooflijk vriendelijk en leveren prachtig.

communie bedankjes zeep

communie bedankjes handzeep

Want wat is nou leuker dan een persoonlijk zeepje te kunnen uitdelen tijdens een bruiloft, geboorte, eerste communie, of ter promotie van uw bedrijf. De zeepjes worden altijd speciaal voor u gemaakt dus houd rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken. 

Wil je iemand bedanken en ben je op zoek naar een originele attentie? Wij hebben vanuit vele landen originele items verzameld met de factor geluk. Dit maakt dat de cadeautjes origineel, uniek en persoonlijk zijn. In onze winkel vind je betaalbare en goedkope bedankjes. Leuk om weg te geven, uit te delen of zomaar als mooi gebaar.

communie bedankjes zeep

Alle worden in onze eigen zeepgieterij met de hand gegoten. Op de zeephouder past precies een gastenzeepje in de vorm van een hartje. De afmeting is 5 cm. 

Ze zijn vers gemaakt en dus nog zacht. Neem de zeepjes dus voorzichtig uit de doos zonder erop te nijpen. Kruisbestuiving van kleuren na kleurwissel is mogelijk. Dit betekent dat er soms een tikkeltje van de vorige kleur in de zeepjes verschijnt. Wij beoordelen op het ogenblik van de productie of de zeepjes goed zijn voor verzending.

De zeep wordt bij iedere productie vers gemaakt. Een licht kleurverschil tussen 2 producties is steeds mogelijk. Alle bedrukkingen worden handmatig in de zeep gestanst. Wij doen ons uiterste best om dit zo egaal en recht mogelijk te drukken. Maar handwerk blijft handwerk en verschillen kunnen optreden. Om deze reden krijg je altijd 2 zeepjes extra per bestelling.

communie bedankjes zeepjes

Originele doopsuiker presentaties enbedankjes voor communies of andere gelegenheden, De trends veranderen, en elke keer komen er weer heerlijk mooie dingen op de markt! Ikzelf ben geen doopsuikerwinkel, maar ik maak ook presentaties die passen bij mijn schilderijen en illustraties. Wat ik u voorstel, is om verschillende dingen te combineren, elke keer uiteraard rond het schilderijtje met bvb een label of een sticker om eraan te hangen of te kleven.

doop bedankjes zeep

In onze winkel vind je leuke bedankjes voor iedere gelegenheid. Een groot assortiment aan originele cadeautjes zoals:

  • Bruiloft bedankjes voor je gasten;
  • Passende zakelijke bedankjes voor medewerkers, klanten of relaties;
  • Een bedankje voor je collega’s als je een nieuwe baan hebt gevonden;
  • Bedank de kanjers in de zorg;
  • Geef een aandenken mee na de babyshower, doopfeest of bij een eerste communie;
  • Een kleine dankzegging voor je juf of meester na afloop van het schooljaar.

Originele communie bedankjes of lentefeest geschenken zijn onmisbaar. Maak het feest compleet met unieke attenties of bedankjes in jouw eigen stijl. Denk vooral aan jojo’s, gegraveerd potlood met naam, zeep met naam.

Voor een communie, geboorte meisje en een huwelijk. Allemaal met zeep. Hartstikke leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Heel leuk als bedankje, voor geboorte, huwelijk, verjaardag, communie, lentefeest…. Proefbuisje met 5 badparels, afgewerkt met gouden naamstickertje en gouden strikje. Liever de naam en het strikje in het zilver? geen probleem, gelieve dit dan eventjes te melden bij de bestelopmerkingen bij de eindafrekening. (indien uit voorraad of niet voldoende, stuur ons dan gerust een mailtje.

Deze kosten 5 cent per stuk. Dit bedankje is niet bestemd voor cosmetisch gebruik alleen ter decoratie. Wilt u een naam bestellen? Laat dan een bericht achter in de berichten box. U vindt deze onder de noemer kontakt en leveringsvoorwaarden, en ik mail u zo snel mogelijk terug. U kunt dit bedankje niet via mijn webwinkel bestellen, omdat de prijs afhangt van de lengte van de naam.

En met onze Inpakservice kun je het kado of present ook nog eens mooi laten inpakken. Na het bestellen van uw producten kun zie hier kiezen voor onze inpakservice klik hier voor aan de linkerkant van onze shop op Inpakservice kado of present.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »