geboorte bedankjes wiegjes

babyshower bedankjes sleutelhanger ยป geboorte bedankjes wiegjes

baby wieg bedankje

Uw gasten gaan na een gezellig kraamfeest vast niet met lege handen naar huis. Niets is leuker dan jaren later uw kraambedankje terug te zien bij vrienden thuis. Hieronder vindt u tips voor originele en traditionele bedankjes. In België en in de zuidelijke landen van Europa is het een oud en goed gebruik om de kraamvisite een blijvende herinnering of kraamattentie mee te geven.

Het komt steeds vaker voor dat als dank voor het bezoek een kleine attentie wordt gegeven. Symbols of Love heeft een beperkt assortiment kleine cadeautjes, waar een kaartje is bijgevoegd met hetzelfde figuurtje als op het geboortekaartje en/of geboortebord. Het zijn dubbele kaartjes met een kort gedichtje of bedanktekstje aan de binnenkant.

bedankje plastic wiegje

geboorte bedankjes wiegjes

Geboortewiegje gevuld met manna en versiert met een leuk kaartje en lint (niet met voetjes). Lint en kaartje worden apart meegestuurd. Minimale bestelhoeveelheid 10 stuks.

geboorte bedankjes auto

Denk hierbij aan een tule met geboortebonen, een houten fietsje, een pluche schaapje of bijvoorbeeld een doosje met snoepjes. Maak gebruik van de kleur van de babykamer of van een afbeelding die terugkomt op het geboortekaartje. U kunt aan de attentie een kaartje maken met naam en geboortedatum van de baby erop.

geboorte bedankjes wiegjes

Als mee-naar-huis-kadootje na een kraamfeest heb ik wiegjes gemaakt. Neem een doosje rozijntjes en lijm hier een cocktailprikker (of lange lucifer) dwars op. Knip een hemeltje van een stukje wit of gekleurd papier en plak dit vast aan de prikker en het doosje. Best veel werk, maar het werd door iedereen erg gewaardeerd.

roze wiegjes bedankjes

♥ Pampertaart Wieg deluxe is ook een prachtig blikvanger op elke baby shower. De taart bestaat uit vele kadootjes…

Een kindje kan meer dan 5000 luiers gebruiken voordat zij zindelijk is. Ze zijn dus altijd erg welkom.

♥ Een zacht tutpopje met een honden hoofd in de kleur turquoise. Altijd lekker om voor de baby om mee te knuffelen.

♥ 2 spuugdoekjes in de kleuren turquoise en wit. Want je hebt er nooit te veel van, zeker de eerste maanden zijn deze onmisbaar.

♥ Een crème slab met de tekst erop geborduurd. Deze multifunctionele hydrofiel luier van Jollein nemen verrassend veel vocht op en zijn onmisbaar bij de verzorging van uw baby.

♥ Een lief klein schattig zeepje in de vorm van een baby in de heerlijke geur van babypoeder.

♥ Een papfles met hartjes in de kleur wit en blauw. Leuk als kadootjes voor een eventueel broertje of zusje.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »