babyshower bedankjes sleutelhanger

baby bedankjes sleutelhanger

Sleutelhangers, Magneetjes, Potloden en Decoclips zijn heel leuk om een bedankje van te maken. U kunt er bijvoorbeeld met lint een kaartje met gewenste tekst aanhangen en u heeft een bedankje met een blijvende herinnering. Verder zijn ze erg leuk te combineren met bijvoorbeeld organzazakjes, die u dan kan vullen met snoep.

Niet alleen zullen onze unieke geboorte bedankjes blijvende herinneringen aan die bijzondere dag geven, ze zijn tevens een prachtige manier om je gasten te laten zien hoeveel je de liefde en steun waardeert voor de aankomende ouders-to-be. Hier zijn enkele nuttige baby bedankjes ideeën, baby shower presentjes en kraamcadeau ideeën om je te helpen er een leuke en onvergetelijke feestdag van te maken.

Naast onze gepersonaliseerde armband hebben we nu ook een gepersonaliseerde sleutelhanger. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Ook ideaal als bedankje bij een huwelijk, geboorte, babyshower of vrijgezellenuitje. Kies geheel jouw eigen tekst. Dit kan zijn, een quote die op jouw leven slaat, een naam van degene die je lief is of misschien wel een datum om nooit te vergeten.

baby shower bedankje sleutelhanger

Wist je dat de traditie van babyshower bedankjes nog niet zo heel lang bestaat? Een babyshower werd vroeger voor vrouwen georganiseerd die niet zoveel te besteden hadden. Met de cadeau’s die ze ontvingen konden ze weer een tijdje vooruit. Tegenwoordig willen veel aanstaande moeders hun gasten bedanken, en laten ze dit blijken aan de hand van bedankjes.

Geboortebedankjes – Een baby shower is een leuke en speelvolle manier om de komst van de kleine te vieren. Door het toevoegen van leuke baby bedankjes en unieke babyshower decoratie kun je het evenement echt persoonlijk maken op een fantastische manier.

babyshower bedankjes sleutelhanger

Schattige baby op maan als sleutelhanger. Deze geboortebedankjes wordt opmaakt met schaaltje met dragee in blauwe tule en strikje. Kaartjes met naam en geboortedatum van uw baby wordt erbij geleverd! Hoogte van het beeldje is ongeveer 7 cm.

babyshower bedankjes sleutelhanger

Traditioneel waren dat dragees in tule, maar tegenwoordig zie je steeds vaker kleine cadeautjes die op de één of andere manier speciaal op de baby van toepassing zijn. Geboortebedankjes worden ook wel give-away’s genoemd. De letterlijke vertaling van give-away is weggevertje. De oorspronkelijke give-away bestond uit vijf in tule verpakte dragees.

Waren de dragees op, dan bleef alleen het bedankkaartje over. Langzamerhand is de give-away echter uitgegroeid tot een presentje met een meer blijvend en vaak ludiek karakter. klassieke give-away’s: presentjes verpakt in een luxe doosje of tulepraktische give-away’s: waarbij te denken valt aan kleine gebruiksvoorwerpen, zoals pennen, flesopeners, kaarsjes etc.

In samenhang met het kaartje kun je een diepere betekenis aan de give-away geven, bijvoorbeeld een knuffel met de tekst ‘bedankt en een knuffel van ons’. Het wordt ook steeds gebruikelijker om de give-away's te personaliseren d. m.v. stickers waar een naam en/of geboortedatum op staat. Het voordeel hiervan is dat de stickers ook voor allerlei andere doeleinden kunnen worden gebruikt, waardoor je een mooie eenheid kunt creëeren.

bedankjes speen sleutelhanger

De geboorte van jullie baby is een geweldige gebeurtenis. Steeds vaker wordt een aankomende geboorte gevierd met een of babyborrel. Op dit soort feestelijke gebeurtenissen is het geven van een geboorte bedankje een ideaal aandenken aan jullie trots in aantocht. Wij hebben bedankjes voor elk budget en ieder z’n smaak, van sleutelhangers tot heerlijk alcohol vrije bubbels.

En van mini knijpertjes tot aan een potlood. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het kopen. Je wilt er, als aanstaande moeder, natuurlijk een feest van maken. Net zoals de organisator van het feest. En dan kun je beter een bedankje uitdelen dat een blijvende herinnering achterlaat.

bedankjes voor babyshower sleutelhanger

Het kraamfeest, dat volgt na de babyborrel is in feite ook al een soort van bedankje. Ook tijdens het kraamfeest heeft de kersverse moeder en vader volop de mogelijkheid om het bezoek te voorzien van een cadeautje. Beschuit met muisjes is natuurlijk het meest traditionele bedankje. Voor wie nog geen keuze kan maken volgt hieronder een korte bespreking van een aantal babyshower bedankjes die ik zoal ben tegengekomen.

Partyfavors oftewel babyshower bedankjes, zijn altijd leuk om te krijgen op een feestje. Mijn tante werd na een lang ziekenhuis traject zwanger en jeetje wat waren we allemaal blij voor haar. Ze komt uit Marokko en heeft hier geen familie en vriendinnen, ze heeft alleen ons. Daarom besloot mijn andere tante dat er een babyshower georganiseerd moest worden om haar in het zonnetje te zetten.

babyshower bedankjes sleutelhanger

Omdat je altijd iemand blij kunt maken... Babyshower bedankjes. Voor veel koppels geldt dat de geboorte van hun kind of kinderen misschien wel het mooiste moment is uit hun leven. Dit wordt daarom dan ook vaak gevierd, waarbij familie, vrienden en andere kennissen uitgenodigd zijn om langs te komen. De ene noemt dit feestje een babyshower, de andere zegt hier een geboorte- of een kraamfeest tegen.

Hiervoor zijn veel verschillende opties mogelijk. Babyshower bedankje voor jongens en meisjes. Een geboortebankje hoeft niet groot te zijn. Sterker nog, een klein, schattig cadeautje is vaak nog veel leuker en deze zijn tijdens deze aangelegenheden dan ook erg populair. Hierbij is zoals iedereen wel weet blauw de kleur voor jongetjes en roze de kleur voor meisjes.

De mogelijkheden hiervoor lopen erg uiteen aangezien het vaak kleine cadeautjes betreft zijn de kosten hiervoor vaak niet al te hoog. De leukste babyshower bedankjes Om wat ideeën op te doen is het natuurlijk handig een overzicht te krijgen van wat er zoal mogelijk is. Hieronder staan daarom verschillende interessante mogelijkheden genoemd: Geboorteblik met roze/blauw hartjes Fotoclip van roze/blauw beestje Sleutelhanger van klein roze/blauwe beertje Roze/blauw doosje gevuld met snoepjes/chocolade Roze/blauwe flesopener Roze/blauwe papfles gevuld met roze/blauwe/witte snoepjes Sleutelhanger met roze/blauwe schoentje.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »