bedankjes dromenvanger

babyshower bedankjes sleutelhanger ยป bedankjes dromenvanger

bedankjes dromenvanger

Een extra bijzonder bedankje is de Dromenvanger met de Levensboom! Handgemaakt, Fair Trade en een kek en uniek item voor in een kinderkamer! Fairmade, dromenvanger met een uil, vos, bever, hert, das en een vogel.

Handgemaakte mini dromenvanger voor boven de wieg/ledikant op de babykamer. Verkrijgbaar in alle kleuren de dromenvangers worden op bestelling genaakt. Ook leuk als kraamcadeautje of bedankje op kraamfeest . 

Dromenvangers zijn helemaal trendy, en leuk om te maken. Het lijkt moeilijk, maar wanneer je de smaak te pakken hebt valt dat echt mee. We maken de dromenvangers het liefst zoals de Indianen dat vroeger deden… de cirkel wordt dan gemaakt van wilgentakken, omwikkeld met wol.

De dromenvanger is super leuk voor binnen achter het raam maar buiten zal de dromenvanger ook prachtig staan. De ring en het katoen blijven goed. de kleuren zullen door de zon wat verbleken. Je hoeft de dromenvanger dus niet elke avond naar binnen te halen. 

De oorsprong van dreamcatchers ligt bij de indianen.

trouwbedankjes dromenvanger

Dromenvangers staan prachtig op bruiloften met een bohemian of rustiek thema. Hang ze als bruiloft decoratie aan de muur of in de bomen.

In deze lastige tijd kunnen we allemaal wel een beetje extra aandacht en liefde gebruiken. Kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, opa en oma die je niet kunt bezoeken, feestjes die niet doorgaan. Er zijn genoeg redenen om iemand even een hart onder de riem te steken. Onze vol met leuke artikelen zijn echt een aanrader.

Wil je een grote pechvogel een beetje geluk sturen. Of iemand bedanken die in deze moeilijke tijd heel goed bezig is? Wat een lief gebaar! En zoek je iets speciaals, stuur ons gewoon even een email , dan denken we met je mee. We wensen je veel sterkte in deze moeilijke tijd.

bedankjes dromenvanger

Alle luierkransen zijn handgemaakt en ieder exemplaar is uniek. De kleuren kunnen daardoor soms iets afwijken in bijvoorbeeld iets donkerder of iets lichter van kleur, het is net wat er bij de groothandel te krijgen is. Andere kleuren zijn in overleg ook mogelijk. Een dromenvanger is een ronde hanger, gemaakt van hout, touw, veertjes en kralen, die je kunt ophangen boven je bed of voor het raam.

Hebben jullie hulp nodig bij het ontwerpen van jullie trouwkaarten, geboortekaartjes of Communie uitnodigingen? Onze grafisch vormgevers staan voor jullie klaar! Met de door jullie ingevulde informatie zullen zij een het ontwerp van de kaart of uitnodiging naar jullie eigen wens personaliseren. En het beste, dit is helemaal gratis! Laat hier alle informatie die jullie op het kaartje of de uitnodiging willen zien achter.

Wanneer jullie de digitale proefdruk hebben ontvangen kunnen jullie er voor kiezen om zelf nog aanpassingen door te voeren, onze grafisch vormgevers aanpassingen te laten doen of om de bedankjes direct te bestellen!

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »