babyshower bedankjes speen

babyshower bedankjes sleutelhanger ยป babyshower bedankjes speen

baby bedankjes speen

Een baby shower organiseren, het is super leuk om te doen en het geeft je gegarandeerd eer van je werk. Ondanks dat de baby shower is komen overwaaien uit Amerika wordt het in Nederland steeds vaker georganiseerd. En dat is ook niet zo vreemd, want het is natuurlijk erg leuk om een middag je zwangere vriendin of zus volledig in de watten te leggen en haar te verwennen met allerlei leuke baby dingen.

Bekijk hier de geboorte bedankjes: we bieden u een ruime en voordelige collectie bedankjes.

baby bedankjes turquoise

Wat is een babyshower of een kraamfeest zonder bedankje om de gasten te bedanken voor de gezellige dag. Een schattig gevuld papflesje met of een mooie wens in een flesje.

babyshower bedankjes speen

Deze plastic speentjes zijn super leuk om bijvoorbeeld aan de bedankjes te hangen bij een kraamfeest of babyshower. Er zitten in totaal 18 blauwe spenen van 2,5 centimeter in de verpakking. 

babyshower bedankjes speen

kleine speen bedankjes

Een baby shower kan veel werk zijn, het is daarom handig om dit van te voren zo goed mogelijk te plannen. Goede voorbereidingen zijn immers het halve werk, toch? Bedenk van te voren of je de baby shower een verrassing wil laten of niet. Kijk hierbij ook goed naar de persoon waarvoor je de baby shower organiseert.

Maar is de mama to be geen party animal of juist een enorme controle freak? Dan wil je de baby shower echt niet geheim houden. Met de rond gierende hormonen is de kans groot dat ze gillend weg rent. Haar van te voren op de hoogte brengen is dan echt verstandig.

Zo kunnen jullie samen genieten van de voorbereidingen en komt ze niet voor een onverwachte verrassing te staan. Het is zeker goed om een budget vast te stellen en te bedenken, betaal je alles zelf of zijn er misschien vriendinnen die mee willen betalen aan het organiseren van de baby shower.

bedankjes babyshower speen

Voor voordelige aankleding kan je terecht bij de Action of Xenos. Op deze manier kan je een budget vriendelijke baby shower organiseren. De locatie is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer de baby shower een verrassing is, is het handig om de baby shower niet bij de zwangere thuis te geven. Want ook al zit er iemand in het complot om haar het huis uit te lokken, alles klaar zetten vergt best wat tijd.

Zo heb je alle tijd en ruimte voor de voorbereidingen en kan je ook de dagen vooraf gaande aan de baby shower al wat dingen doen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een externe locatie, een mooie zaal of haar favoriete restaurant. Dit brengt wel meer kosten met zich mee.

bedankjes beertje in auto

Plan de baby shower niet te ver aan het einde van de zwangerschap, de laatste loodjes van een zwangerschap kunnen erg zwaar zijn en dan is de kans groot dat ze er gewoon geen energie meer voor heeft. 2 maanden voor de uitgerekende datum is ideaal. Maak de baby shower niet te lang, een hele dag is echt onbegonnen werk als je zwanger bent.

Zo voorkom je dat mensen lang blijven plakken en de mama to be uitgeput naar huis gaat. Wie wil je er allemaal bij hebben, gebruikelijk is om een baby shower te geven met alleen dames. Dus haar vriendinnen, zussen, moeder en schoonmoeder. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij hebben ook baby shower meegemaakt die met alle vrienden en familie werden gevierd.

Als je hier voor kiest, doe dan niet teveel spelletjes. Je bent al snel in een groot gezelschap en de spelletjes kunnen dan erg tijdrovend zijn. Maak een goede gastenlijst en verzamel alle adressen, verzend je de uitnodiging per e-mail verzamel dan ook de e-mail adressen. Je kunt natuurlijk mooie kaartjes laten drukken en per post versturen, maar dit kan best prijzig zijn.

Op uitgenodigd.nl kan je een mooie uitnodiging maken, de eerste 5 genodigde zijn gratis daarna betaal je eenmalig €3,95. Het is dus erg budget vriendelijk. Maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met leuke uitnodigen. Misschien ben je handig met photoshop? Zo niet dan zijn er ontelbare apps waar je leuke uitnodigingen mee kan maken.

Vermeld in de uitnodiging de locatie, de datum en de begin en eindtijd. Kies je voor een thema voor de baby shower, of hang je gewoon slingers en ballonnen op? Als het kamertje al klaar is kan je daar mooi van afkijken. Zo zie je snel wat papa en mama mooi vinden voor hun kleine en kan jij je thema voor de baby shower daar op afstemmen.

Afkijken is in deze situatie dus toegestaan! Wanneer het geslacht van de baby al bekend is, is het aankleden van de baby shower eenvoudiger dan wanneer de ouders er voor kiezen om niet te weten of zij een jongen of een meisje krijgen. In dit geval kan je er voor kiezen om de aankleding in zowel blauw als roze te doen.

En daarnaast is het ook direct een praktisch cadeau. Check hiervoor wel even of de ouders wegwerp luiers of wasbare luiers gaan gebruiken. Van beide kan je leuke dingen maken, maar het is natuurlijk wel heel erg leuk dat als de ouders kiezen voor wasbaar ze ook gelijk wasbare luiers krijgen.

Een leuk merk hiervoor is Cheeky wipes, de doekjes zijn verkrijgbaar is verschillende kleurtjes en daardoor goed te gebruiken om de bloemen van te maken. Deze doekjes hoeven natuurlijk niet perse gebruikt te worden als billendoekjes, ze zijn ook zeer geschikt als spuugdoek. Zelf vind ik dit dunne doekje prettiger dan de reguliere spuugdoekjes.

Een absolute don’t op een baby shower is het serveren van alcohol. Zeker als de dame in kwestie voor haar zwangerschap wel van een drankje hield, kan je het haar echt niet aandoen om de bubbels rijkelijk te laten vloeien terwijl zij er niet van mee kan genieten. Kies voor een alcoholvrij drankje om mee te toasten.

Let dan wel even op met gedroogde worst en kazen die zijn gemaakt van rauwe melk, deze zijn niet altijd veilig voor zwangere vrouwen. De meeste kazen die in de supermarkt te koop zijn, kunnen veilig gegeten worden, deze worden bijna altijd gemaakt van gepasteuriseerde melk . Gehaktballetjes Hartige muffins Mini quiches Gevulde eieren (maak een baby in een bedje) Baby in een dekentje (knakworst in bladerdeeg) Op een baby shower mag een goede taart natuurlijk niet ontbreken.

Maak of laat een taart maken in het thema van de babyshower. Ben je zelf niet zo handig? De banketbakker kan je zeker helpen om je ideeën om te zetten naar een prachtige taart. Lange vingers, versierd met muisjes Soesjes Gekleurde popcorn, met voedingskleurstof is het mogelijk om popcorn een kleurtje te geven.

Zoete muffins, vergeet ze niet leuk te versieren. Uiteraard is het ook erg fijn als er gezonde hapjes aanwezig zijn op de baby shower. Dit zijn leuke ideeën Fruit spiesjes, daar kan je natuurlijk een chocoladefontein naast zetten maar dat maakt het net was minder gezond. Watermeloen kinderwagen Een mooie schaal met groente en een lekker dipsaus.

Er zijn ontzettend veel spelletjes te verzinnen voor een baby shower. Kies niet teveel spelletjes, het kan daardoor snel te druk worden en dan blijft er weinig tijd over om gezellig te kletsen en de cadeaus uit te pakken. Koop een stapel goedkope witte rompers, of als je een klein budget hebt vraag de gasten om er zelf 1 mee te nemen.

En ga met zijn alle aan de slag met het versieren van de rompers. Onze ervaring leert dat de rompers daarna vaak niet meer geschikt zijn om te dragen. Maar het is wel enorm leuk om op te hangen wanneer de baby geboren is. Simpel een lijntje spannen, en de rompers ophangen met knijpers.

Dit is een leuk spelletje en geeft ook tijd om een cadeau uit te pakken. Koop een aantal potjes babyvoeding, verwijder het etiket en laat mama proeven. Raadt ze de smaak goed, dan mag ze een cadeautje uitpakken Een leuk spel om te doen tijdens de baby shower. Laat alle gasten een baby foto van zichzelf meenemen.

Ook hier kan je weer als prijs een cadeautje uitpakken. Baby playlist, schrijf binnen een minuut zoveel mogelijk liedjes op met het woord baby erin Baby is het verboden woord, het woord baby mag niet worden genoemd Speen snoep happen, koop snoep speentje, hang ze op en snoep happen maar! Er is natuurlijk niets leukers dan wanneer de mama to be achteraf nog even kan nagenieten van deze mooie dag.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »