bedankjes taart barbie

babyshower bedankjes sleutelhanger ยป bedankjes taart barbie

bedankjes barbie

Wist je dat je met onze vloeibare kleurstoffen heel eenvoudig (witte) eieren een vrolijk kleurtje kunt geven… Kook dan eerst de eieren zoals je gewend bent en dompel ze vervolgens in een glaasje of kommetje met een mix van 50 ml water en 15 gram kleurstof, even wachten en je hebt vrolijk gekleurde eieren… Hoe leuk is het om met Pasen tijdens het ontbijt of de brunch gekleurde eieren op tefale te zetten in plaats van gewone witte eieren.

Je dompelt ze na het koken even onder in water gemengd met de vloeibare kleurstof en je eitje veranderd van kleur. Doordat je ze pas na het koken kleurt, kun je ook heel eenvoudig meerdere kleuren eitjes maken. Je maakt gewoon meerdere glazen met 50 ml water en 15 gram kleurstof en dompelt in ieder glas een ander eitje.

Je kunt dus evenzoveel verschillende kleuren eitjes maken. Ben je enthousiast geworden en wil je zelf aan de gang. Door hier te klikken kom je meteen bij onze vloeibare levensmiddelen kleurstoffen terecht. Wil je graag een complete set met alle kleuren kleurstoffen, ook dat is mogelijk. bedankjes taart barbie

bedankjes taart barbie

Zo hebben we eetbare- en niet eetbare paasdecoraties, maar ook bakvormen en bakmatten die uitstekend geschikt zijn om heerlijke paascreaties mee te maken. En verder hebben we ook diverse chocolademallen voor paaschocolade… Behalve kleurstoffen en paasproducten vind je bij Trend Decor alles wat je nodig hebt om een mooie taart te maken.

Cupcakes zijn een heerlijke zoete cake lekkernij die je heel eenvoudig zelf kunt maken. Ook verleent deze lekkernij zich super voor een gezellige bakmiddag met kinderen. Je kunt eindeloos variëren in smaken en soorten decoraties, of je nu kiest voor chocolade cupcakes met een chocoladecrème als topping of voor de meer klassieke variant van vanille cupcakes met een botercrème als topping.

Je dient dus op voorhand al te bedenken hoe dat de bonbon er uit moet komen te zien en daar ga je naar toe werken. Je bouwt de bonbon als het ware op. Bijvoorbeeld je wilt graag een bonbon met sparkling dots. Je begint dan met het aanbrengen van de metallic kleurstoffen in de mal, waarna je de dots er in spat, waar je vervolgens chocolade overheen giet.

Bij logo bonbons print je een logo of een foto op chocolade transfer bonbon sheets (het formaat van deze sheets is gelijk aan dat van de magneetmallen). Op zo’n sheets print je det logo of de foto in spiegelbeeld, waarna je zo’n geprint vel tussen de magneetmal in klemt. Je giet dan witte chocolade er over heen en de bedrukking komt op de chocolade te staan… Het leuke aan het maken van bonbons is de ruime keuze aan vullingen.

Over de manier van presentatie heeft iedereen een andere mening en dat mag, maar belangrijk is dat het smetteloos is. Vingerafdrukken op de schaal of zelfs op de bonbons kan echt niet. Gebruik stoffen handschoenen om dit te voorkomen. Als je de bonbons in een doosje presenteert, zorg dan dat ze er niet rommelig in liggen.

Opslag is essentieel. Bewaar bonbons nooit in een gebakstoonbank, deze is te vochtig. Ook niet in de koelkast, die is te koud, waardoor je grijze vellen op de bonbons krijgt door condens. De beste omgevingstemperatuur voor opslag is 12 graden met een luchtvochtigheid van 65 procent. Het unieke concept voor gepersonaliseerde bonbondoosjes.

Onze bonbondoosjes zijn voorzien van een speciale folie die bedrukbaar is. Deze folie geeft het doosje een moderne, chique uitstraling. Dat maakt dat onze bonbondoosjes ideaal zijn om uw ambachtelijke producten in te presenteren. Uitstekend geschikt als relatiegeschenk of als bedankje. Vrijwel alles is mogelijk; bedrijfslogo, foto’s, tekst, groet of wens.

Wellicht het meest belangrijke aspect waarmee we deze doos ontwikkeld hebben is de verzendbaarheid. Het zijn stevige doosjes die voldoen aan de eisen om met de standaard brievenbuspost verstuurd te mogen worden. En zeg nu zelf, dat is weer eens wat anders dan het ontvangen van een kaartje. En wie wordt er nu niet gelukkig van een doos gevuld met overheerlijke chocolade bonbons?

We hebben deze unieke doosjes in 2 maten; klein, ca. 25 bonbons. Bij het kleine doosje is het mogelijk om een kartonnen vakverdeling mee te leveren. Bij de grote doosjes kunt u kiezen voor een zilverfolievouwkarton, met een 5-baans verdeling. Beide opties zijn uitstekend geschikt om de bonbons op een keurige wijze te ordenen. Mocht u interesse hebben in de vakverdeling, dan leveren wij deze tegelijk met de bonbondoosjes uit.

bedankjes taart barbie

Handige tips uit de praktijk: Met deze handige tips uit de praktijk wordt het maken van een Brush Stroke Cake of een Rainbow Petal Cake een stuk eenvoudiger. Van beide taarten zijn de technieken helemaal hip en happening op het moment, en bovendien helemaal niet zo moeilijk om te maken, als je maar weet hoe het moet en welke taart gereedschappen je moet gebruiken.

Vervolgens haal je een beetje chocolade eruit en voeg je daar wat witte kleurstof poeder aan toe om de chocolade witter te maken en vervolgens kun je deze weer bij de rest van de chocolade doen en goed roeren. Dan maak je bakjes met gekleurde chocolade door kleurstof poeder in een kleur naar keuze toe te voegen.

Veeg het niet te dun uit, anders breken ze te vlug. Zet ze dan 5-10 minuten in de koelkast Vervolgens kun je ze heel voorzichtig van de bakmat afhalen. Dit doe je het beste door een hand onder de bakmat aan de uitgesmeerde kant een beetje te duwen en dan naar het dikke stuk toe oppakken.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »