bedankt voor je hulp collega

bedankt teksten voor een collega ยป bedankt voor je hulp collega

bedankje denke aan

Wat je allemaal samen hebt gedaan en overwonnen meenemen -> Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken over hoe we dit samen hebben opgelost. Naar mijn mening zijn we er echt samen voor gaan staan en hebben bergen werk verzet. Moet je kijken wat we allemaal hebben overwonnen en waar we nu staan.

bedankje na uit dienst

() -> Ik vind het fijn om te weten en te ervaren dat ik niet alleen sta met mijn problemen. Je biedt altijd een luisterend oor en hebt zulke verfrissende ideeën. -> Dank je wel voor alle moeite die je genomen hebt, de inspanningen die je gedaan hebt om… () -> Mijn oprechte waardering voor hoe je dit hebt aangepakt… Chapeau! -> Sta alsjeblieft open voor mijn dank aan jou.

bedankt dat ik mocht komen

-> Dank je wel voor je hulp, je inspiratie, je aanmoediging, je tips en ideeën, je tijd. Je was voor mij als zonneschijn in de winter. ( om het effect duidelijk te maken) -> Ik heb het als bijzonder prettig ervaren om met jou te mogen samenwerken. Dank je wel voor het grenzeloze vertrouwen wat je in me had.

bedankt hulp collega

() -> Dank je wel voor je mail. Fijn om van je te horen. -> Ik waardeer het enorm. Ik waardeer… je vriendelijke woorden, etc. Het doet me goed. () -> Wauw, dank je wel dat je me de mogelijkheid geeft om…. Dat betekent zo veel voor me.

bedankt om mijn collega te zijn

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten: * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz, Bij Greetz zijn vele soorten teksten te vinden om te bedanken en om afscheid te nemen, Groot aanbod kaarten van verschillende formaten en gekleurde enveloppen Bekijk hierboven en hieronder de afscheid teksten en kaarten, Voorbeeld teksten voor op een kaartje, Afscheid kaartjes met voorgedrukte teksten Gaat een collega naar een ander filiaal of gaat de collega met pensioen? Dan hoort daar een afscheid met een persoonlijk dankwoordje bij.

bedankt voor je hulp collega

bedankt voor de bloemen collega

Wil je daarom een goede collega van je bedanken, maar weet je niet goed hoe je zo’n persoonlijk bedankje kan opstellen? Bekijk dan eens of de volgende voorbeeldzinnen iets zijn voor jou: “Beste collega, vriend en steunpilaar, bedankt dat je er altijd bent en dat ik op je kan rekenen.” “Lieve collega, je bent voor mij zoveel meer dan slechts een werkmaatje.

Teksten, wensen en spreuken om te bedanken Voorgedrukte teksten op een kaartje Bedankt cadeaus speciaal voor je collega Top 10 meest gekozen Je collega bedanken hoeft niet altijd uitgebreid. Een kaartje met een bedankt tekst is vaak al voldoende. Hij of zij weet dan dat je aan hem of haar gedacht hebt en dat je het waardeert wat er gedaan is voor je.

bedankt voor de samenwerking humor

Collega bedanken samenwerking Samenwerken kan vele voordelen hebben. Zo kun je elkaars werk overnemen als de ander op vakantie is of wanneer je collega pauze heeft. Je collega bedanken voor de samenwerking gebeurt vaak rondom de kerstborrel of bij het afscheid. Eigenlijk zou je je collega wat vaker moeten bedanken voor de samenwerking.

bedankt voor de steun collega

Op deze pagina zie je dan ook verschillende teksten die je kunt gebruiken om je collega te bedanken. Collega bedanken pensioen Wanneer je collega met pensioen gaat wordt hij of zij ook vaak bedankt. Je kunt vaak veel leren van oudere collega’s. Ze zeggen niet voor niets ‘op een oude fiets moet je het leren’.

bedankt voor je hulp collega

Een collega bedanken die met pensioen gaat kan met een leuke tekst of gedicht. Het hoeft ook niet altijd met woorden. Soms kan een bloemetje met een kaartje waar enkel ‘bedankt’ op staat ook de boodschap overbrengen. Dank je voor de vele leuke jarenik vond het fijn dat wij collega’s warenik heb heel veel mogen ervarenen ook veel goede raad mogen vragen Wij zijn blij met alles wat je voor ons deed en nog steeds doet, Dit mag toch wel eens worden vergoed, We willen je alvast bedanken met dit kaartjeen later krijgt dit nog een staartje… We hebben samen heel wat gedaan,Gelachen, maar ook doorstaan,We waren af en toe wat melig,En dat werkte vaak nadelig,Toch was het een leuke tijd,Dat is zeker een feit! Ga nu maar genieten van je leven,En denk aan mij, soms heel even.

collega bedanken bedankje

Toch zal ik iedereen missen, dat is zeker waar, En als ze mij eens nodig hebben ben ik daar, Maar die vrijheid om niets te moeten, Die vrijheid ga ik nu begroeten, Ik geef mijn collega?s een hand en de vrouwen een zoen, Dag jongens, ik ga met pensioen Je vertrouwen waardoor ik langzaam terugmijn leven kan opbouwen, Daarvoor ben ik je dankbaar Lieve collega, ik heb met je gelachen en met je gehuild, ik vind het echt heel jammer dat je weggaat.

3 aug 2020Je kunt bijvoorbeeld iemand bedanken voor zijn hulp met de verhuizing, steun in moeilijk tijden, of de meester of juf voor een geweldig schooljaar. Maar je kunt ook zomaar iemand even bedanken voor jullie vriendschap, die gezellige avond of bijvoorbeeld voor de gastvrijheid. Er zijn dus genoeg redenen om iemand even een bedankje te sturen.

collegas bedankt voor de bloemen

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »