zeep bedankjes

bedankje zeep kadoenzo

Wil je graag bedankjes, zoals een mooi stukje zeep, geven aan mensen die te gast zijn geweest op jouw verjaardag, bruiloft of babyshower? Het is leuk om een bedankje te sturen, maar dit hoeft zeker niet duur te zijn. 

Deze prachtige zeepjes zijn zeer geschikt als bedankjes voor o. a. bruiloften, bridal of baby showers. Een handgemaakt prachtig geschenk voor degenen die een bijdrage hebben geleverd om uw speciale dag perfect te maken. ​ De zeepjes zijn leverbaar in kleuren naar wens. ​ ​ ​

Met deze verrassen jullie je gasten zeker! Deze zeepjes zien er niet alleen leuk uit, ze en zijn fijn om mee te badderen of douchen. Geef dit bedankje aan jullie gasten aan het einde van de bruiloft of plaats ze op een mooi gedecoreerde tafel of etagère.

zeep bedankjes

bedankjes van zeep

Gepersonaliseerde zeepjes als trouwbedankjes! Wij zijn al een tijdje bezig met deze leuke zeepjes als trouwbedankje en toevallig komen ze nu nét online wanneer we in een tijd van veel handen wassen zitten… Een origineel bedankje voor jullie gasten en ook een mooie knipoog naar het hele voorval met COVID-19.

bedankjes zeep

Kies uit onderstaande ontwerpen jullie favoriet voor de verpakking en personaliseer het label daarna zelf in de online ontwerptool! Het Geboorte Zeepje word verpakt in papier in het door jullie gekozen design. Over dit geprinte papier komt de door jullie gekozen tekst op te staan.

bedankjes zeepjes

Dit zijn de kleuren van de bedankjes bij benadering. Omdat het gieten van zeep handwerk is, kunnen de kleuren iedere keer weer iets verschillen. 

handzeep bedankjes

Met deze verrassen jullie je gasten zeker! Deze zeepjes zien er niet alleen leuk uit, ze en zijn fijn om mee te badderen of douchen. Geef dit bedankje aan jullie gasten aan het einde van de bruiloft of plaats ze op een mooi gedecoreerde tafel of etagère.

trouwbedankjes zeep

Een heerlijk geurend zeepje in de vorm van een hart. Met een kaartje je bent goud waard. Een super lief bedankje.

trouwbedankjes zeepjes

Prachtige bedankje flesje gevuld met handzeep versiert met een stikje en een bedrukte etiket er op naar eigen wens en thema feestje de kleur stick en sticker kan aangepast worden als u dat wilt geef dat dan door we kunnen het naar eigen wens versieren ( vanaf 100 stuks neem dan contact op voor extra korting ) .

zeep als bedankje

Een leuk aandenken voor iedereen die aanwezig was op jouw babyshower. Door de kleuropdruk is dit bedankje altijd een wit zeepje. Dit zeepje past helemaal bij de Botanical Baby collectie. De tekst Hey Baby is vast. Elk zeepje wordt apart verpakt in een transparant zakje. Gepersonaliseerde zeep kan helaas niet geretourneerd worden, aangezien deze speciaal voor jullie geproduceerd wordt.

zeep bedankjes

Kleine cadeautjes als bedankje of als weggevertje. Het is ook leuk om een klein zeepje aan een cadeau te hangen. 

zeep bedankjes met naam

Het is mogelijk om al uw kraamvisite met een blije herinnering naar huis te laten gaan, met een unieke zeepgeschenk, Mocht u keuze er niet bij staan en u wilt iets speciaals laten maken, wellicht is dit mogelijk. Bijvoorbeeld een zeepje met naam en geboortedatum. 

zeephartjes bedankjes

Het zeepje wordt geleverd met een leuk zakje met de tekst: Bedankt lieve juf, ik was in goede handen. Leuk om te geven aan het einde van het schooljaar, of als afscheid op de peuterschool. De zepen worden in verschillende kleuren en geuren gemaakt.

De bedankje worden standaard in een wit zakje geleverd. Liever een ander kaartje kleur of zakje, dat is geen probleem. Ik hoor het graag van u.

Bedrukt zeepje in de vorm van een bootje.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »