Bedankje Collega

bedankje aan collegas

Maar de zoektocht naar een passend bedankje bleek toch niet zo eenvoudig. Ik wou hem namelijk iets persoonlijks en warm geven maar tegelijk stijlvol. Dingen als een zilver horloge bijvoorbeeld zijn dan wel heel stijlvolle maar niet echt persoonlijke bedankjes. Een kussentje met daarop een groepsfoto gedrukt is wel heel persoonlijk en warm, maar dan weer niet stijlvol. Iets laten graveren zag eruit als een oplossing. Kon het niet net, net een tikkeltje persoonlijker?

bedankje collega maken

Iemand zakelijk bedanken werkt iets anders dan een persoonlijk bedankje. Toch mag je best laten merken dat je iemand dankbaar bent, bijvoorbeeld door een brief of kaart te sturen met hartelijk bedankt. Afhankelijk van het type zakelijke relatie en hoe formeel je met elkaar omgaat, kun je eventueel een bijpassend cadeau meesturen.

bedankje collega's

Verlaat je collega jullie bedrijf omdat hij met pensioen gaat? Hopelijk is dat de start van een mooie tijd, met meer gelegenheid om eens lekker te relaxen. Een leuk afscheidscadeau voor je collega is bijvoorbeeld onze handcrème ‘Bedankt’ of ons Champagne Bubbelbad.

Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s. Is je collega jarig en weet je niet wat je hem of haar cadeau moet geven? Vaak heb je toch nét een iets andere relatie met je collega’s dan met je familie of vrienden.

bedankje collega simply the best

Het is een symbool van elegantie, vrouwelijkheid en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum. Boeddhistische monniken plantten al ruim voor de jaartelling Magnolia’s bij hun tempels als symbool van reinheid. De eikenboom straalt kracht uit en onoverwinnelijkheid uit. Deze boom wordt gezien als de heerser van het woud vanwege zijn formaat, stevigheid en duurzaamheid.

bedankje collega sturen

Een bedankje sturen naar een collega is vaak een meer gepersonaliseerd geschenk. Dit doordat je al een langere periode met diegene samen hebt gewerkt. Hier vind je heel veel leuke bedankjes die je aan jouw collega’s kan geven bij het afscheid nemen. Daarmee geef je jouw gewaardeerde collega’s een klein bedankje voor de afgelopen periode en hebben zij iets om jouw aan te herinneren.

Geen dropshipment rommel uit China waar je drie weken op moet wachten. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het bedankje zaden in glazen flesje met standaard en de kaart ’Dankjewel'. Een luxe bedankje, verstuurd via de post naar relaties of collega's. Het bedankje zaden in glazen flesje met standaard en de kaart ’Bedankt'.

Bedankje Collega

bedankje collegas

Het is ook leuk om een mok te vullen met wat lekkers en leuk te verpakken. Met deze glazen kaarsenhouder maak jij zomer- en winteravonden extra knus. Een originele verrassing voor collega’s van alle leeftijden. Bijna iedere Nederlander houdt van kaas, maar lang niet iedere Nederlander heeft een goede kaasplank met kaasmessen in huis. Deze restaurantwaardige set is daarom onmisbaar voor jouw collega die geen genoeg van kaas kan krijgen. Met deze Monin cocktailsiropen kun je haast niet wachten tot de vrijmibo!

bedankje hulp collegas

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. Deze leuke sokken hebben een toepasselijke medische print. Ook kun je ze natuurlijk thuis ‘off duty’ dragen.

bedankje maken voor collegas

In dit geval is het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven in de vorm van chocola. De tekst van hierboven kan je zelf bewerken via deze link. Zo’n heerlijke chocolade koek is van het merk Australian, en in totaal zijn er drie verschillende smaken.

Ga dan voor een doos chocolaatjes en/of gevulde theedoos. Een bedankje hoeft niet groot te zijn, het gaat om het gebaar en de persoonlijke boodschap. Gaat een collega het team verlaten voor een nieuwe uitdaging?

bedankje voir collega

Of, als je voldoende van je medewerkers mee kan krijgen, een dagje of zelfs weekendje weg naar het buitenland. Dit is een perfect afscheidscadeau voor de collega die op een lange reis gaat, of voor de collega die met pensioen gaat. Want beide mannen zullen veel tijd over hebben voor het reizen. Zo’n bucketlist reisboek is dan ook super behulpzaam, omdat daar allerlei leuke reisbestemmingen in staan die jouw collega echt gezien moet hebben. Zo staat in het nieuwe boek de Bucketlist 1000 locaties en avonturen in die zijn wereld perspectief zullen verbreden.

bedankje voor collega's

Stoppen met roken is voor velen een lastige zaak. Dit boek kan echter een hulpje zijn om de laatste sigaret op te steken, ook als je meedoet met Stoptober. In dit gepersonaliseerde boek staan uitspraken om de volhardende roker nu eens echt te inspireren. STOPPEN MET ROKEN is een persoonlijk en origineel cadeau om iemand te stimuleren te stoppen. Je maakt het persoonlijk met de naam en jouw aanmoedigende eigen tekst. Rond oud en nieuw zoeken familieleden en vrienden elkaar graag op.

bedankje voor collegas

Of misschien weet je zelf nog wel een leuke tekst. En om het af te maken betreffende haar stukje, natuurlijk ook zelf de naam erop schrijven. Zorg voor verschillende zachte doeken waar de kinderen tekeningen op maken en hun naam schrijven. Ambachtelijk gemaakt, je geleverde tekst op hout kan dus iets afwijken van het afgebeelde plankje. Hierdoor blijft de opdruk ook in weer, wind en zon goed en ben jij gegarandeerd van de beste kwaliteit in vergelijking met plakletters of warmtepersen. Levering op kantoor of bij jouw collega’s thuis?

bedankje voor een collega

In de loop van de jaren zijn deze virtuele kudo’s veranderd in een kwantiteit, een soort van valuta voor ‘respect’ of ‘roem’. Kudo’s deel je dus uit aan mensen die ze verdienen. Bijzondere en feestelijke bedankjes, gemakkelijk besteld. Gelukspoppetjes kaartje met het gelukspoppetje erop, om iemand te bedanken voor zijn/haar inzet.

bedankjes aan collega

De zaadjes kunnen geplant worden in het potje, gemaakt van terracotta. Van dit bedankje zal uw collega nog lang kunnen genieten. Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket.

bedankjes collega's

  • Voor je het weet hang je in tranen over iemands schouders uit te huilen en geef je een heel typische laatste indruk mee.
  • Het bedankje zaden in glazen flesje met standaard en de kaart ’Dankjewel'.
  • Je hebt keuze uit verschillende boekjes, dus zoek de leukste uit voor jouw collega.
  • We vroegen haar om haar tijd bij Hoffelijk met ons te delen.

bedankjes collegas

Hoogte- en dieptepunten maken het leven zo bijzonder, maar waar dieptepunten haast ondraaglijk worden, is het leven ook gevoelsmatig heel oneerlijk. We hadden graag gewild dat we in die zin meer voor je hadden kunnen betekenen. Dat we het tij konden keren, dat we je meer goed nieuws konden brengen. Dat is ook helemaal niet gek, je hebt nu immers toch direct even iedereens aandacht. Maar maak er niet een verhaal van om te vertellen wat de vertrekkende collega allemaal wel niet gaat missen voor toffe dingen. De scheidslijn tussen gepaste humor en een pijnlijke grap is soms heel dun.

bedankjes collegas afscheid koffielabel

Nu hij een nieuwe start gaat maken bij een andere baas is dat een goed moment om hem te stimuleren om gezonder te gaan leven. Een supergaaf en persoonlijk afscheidsgeschenk om hem te bedanken. Je collega zal dit cadeau geweldig vinden en er een blijvende herinnering aan overhouden.

bedankjes voor collega

Een collega die vertrekt naar een nieuwe baan bij een andere organisatie? Een spannende stap, en je gunt hem of haar natuurlijk alle succes. Daar kan je bij helpen door op een goede manier afscheid te nemen. Laat je waardering zien met een persoonlijk afscheidscadeau voor je collega. Denk bijvoorbeeld aan onze complimentenzeep ‘Je bent goud waard’, of onze cakemix ‘Toffe peer’. Je collega zal met warme gevoelens aan zijn oude baan terugdenken en energiek aan de slag gaan bij zijn nieuwe bedrijf.

bedankjes voor collega's

Uit het zakje zaden voor Vergeet-mij-nietjes komen niet veel later de blauwe bloemetjes als herinnering. Als je deze geurige handzeep cadeau doet, denkt de ontvanger bij iedere wasbeurt even aan die bijzondere dag, dat afscheidsmoment of dat te gekke feest. Gepersonaliseerde lerarenkaart, bedankt voor het verdragen van mij, einde van de termijn, onderwijsassistent, vertrekkaart, bedankt, schoolverlaters. 

bedankjes voor collegas

collega bedankje

Ook kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke tekstlabel aan het bedankje te laten maken, dit kost 5 cent per stuk. U kunt uw tekst dan door geven bij tekst voor label indien gekozen. Een zaden bedankje is een toepasselijk cadeau om te geven. Jouw collega’s en/of werkgever hebben jouw zien groeien in het bedrijf, of het bedrijf heeft jou laten groeien.

collega bedankjes

Wat onze cadeaus onderscheid van anderen is dat je bij ons alle bedankjes kunt personaliseren. Dat wil zeggen dat je er een persoonlijke boodschap of tekst op kwijt kunt. Op veel cadeautjes kun je ook een mooie foto laten drukken.

leuk bedankje collegas

Gelukkig valt je soms het geluk ten deel op een moment dat je het absoluut niet verwacht. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega geluk te wensen. DUURZAME TOEKOMST is een inspirerend boek vol met uitspraken en citaten over duurzaamheid.

leuk bedankje voor collega

Kwaliteit oogt goed, hoe de chocolade proeft, weet ik helaas niet, die gaat naar de ontvanger. Lijkt wel wat op elkaar, maar tot nu toe is dit het afscheidsboekje voor een collega, waar variatie in zit. Bijzonder verfrissende en humorvolle kijk op jezelf als collega en je collega’s. Het leest makkelijk en biedt voldoende stof voor reflectie en discussie. Er worden veel onderzoeken aangehaald en situaties beschreven in combinatie met de vaak plezierige visie van Roos Vonk zelf.

origineel bedankje collegas

Wij hebben altijd software voor waterschappen ontwikkeld. Toen een collega wegging, had hij voor iedereen een flesje water gekocht bij de waterwinkel in Amsterdam. Voor iedereen een flesje water waar hij die persoon mee identificeerde. Aan het flesje hing een envelop met een persoonlijke boodschap.

persoonlijk bedankje collega

Dit vond ik echt een superidee, veel leuker dan welke vlaai ook kan hebben gesmaakt. Mijn nichtje heeft een nieuwe baan gevonden, en vroeg mij of ik voor haar collega’s een theedoos wilde pimpen met het bedrijfslogo erop. En ze vroeg mij of ik voor iedere collega een theeglas wilde maken met een persoonlijke tekst.

De hemel is bezaaid met gouden sterren, die blinken in het schijnsel van de maan.
Het eeuwig leven is geen mens gegeven,
Maar na ’t pensioen is er nog heel wat leven,
Je stopt met werken en dan is er tijd.

Ik heb altijd met je kunnen lachen en wil je bedanken voor de gezellige tijd op het werk en daarbuiten. Ik wens je al het goeds toe en we houden contact!

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »