bedankt kaartje collega

bedankt teksten voor een collega ยป bedankt kaartje collega

bedankje collegaaan kaartje

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten: * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz, Bij Greetz zijn vele soorten teksten te vinden om te bedanken en om afscheid te nemen, Groot aanbod kaarten van verschillende formaten en gekleurde enveloppen Bekijk hierboven en hieronder de afscheid teksten en kaarten, Voorbeeld teksten voor op een kaartje, Afscheid kaartjes met voorgedrukte teksten Gaat een collega naar een ander filiaal of gaat de collega met pensioen? Dan hoort daar een afscheid met een persoonlijk dankwoordje bij.

bedankkaart voor collega

Wil je daarom een goede collega van je bedanken, maar weet je niet goed hoe je zo’n persoonlijk bedankje kan opstellen? Bekijk dan eens of de volgende voorbeeldzinnen iets zijn voor jou: “Beste collega, vriend en steunpilaar, bedankt dat je er altijd bent en dat ik op je kan rekenen.” “Lieve collega, je bent voor mij zoveel meer dan slechts een werkmaatje.

bedankkaartjes collega

Ik heb altijd met je kunnen lachen en wil je bedanken voor de gezellige tijd op het werk en daarbuiten. Ik wens je al het goeds toe en we houden contact!” Iemand bedanken kan nog best lastig zijn. Wat zeg je precies en hoe formulier je jouw gevoelens van dank op de juiste manier? Wanneer je jouw collega wilt bedanken, kun je gebruik maken van de bovenstaande inspiratie.

bedankt collega kaart

Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega: -> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We hebben …. mooie dingen samen meegemaakt en fraaie resultaten geboekt. Jouw….

bedankt collega kaartje

Dank je wel. Ik ga je missen en wens je veel succes bij je volgende stap. -> Vandaag is je laatste dag hier. We hebben een mooie tijd gehad samen. Ik weet nog wel toen je…. hier voor het eerst binnen kwam lopen / bijzondere herinnering…. Je liet meteen zien wie je bent en waar je voor staat.

bedankt kaartje collega

bedankt kaart collega

Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Dank je wel en veel succes verder. -> Voordat je weggaat, wil ik je graag nog even in het bijzonder bedanken voor… -> Mensen zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook niet onlogisch dat je zo’n mooie nieuwe stap in je carriere kunt en gaat maken.

-> Super fijn hoe wij elkaar altijd konden vinden. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwamen we er wel altijd samen uit. Je was oprecht een collega waarop ik kon bouwen. Dank je wel. -> Afscheid nemen is niet altijd fijn. Maar de herinneringen zijn en blijven goed en daar wil ik je graag voor bedanken.

bedankt kaartje afscheid

Het was fijn om met je samen te mogen werken. -> Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken. Dank je wel daarvoor. -> Je bent zo behulpzaam en vriendelijk geweest. Altijd stond je voor me klaar. -> Ik kon altijd bij jou terecht voor een luisterend oor.

bedankt kaartje collega

-> Wat hebben wij veel mooie dingen samen meegemaakt hier. Bedankt daarvoor. Ik ga je oprecht missen hier. -> Jij hebt altijd een fantastische bijdrage geleverd aan de werksfeer hier. Dank je wel daarvoor. Jouw humor, energie,… wat zal het saai worden zonder jou. -> Er komt een prachtige uitdaging voor je aan.

bedankt kaartje voor collega

-> Ik heb ervan genoten om met je samen te werken. -> Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte collega. Eentje waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt lezen en schrijven. Jij was zo’n collega voor mij. Dank je wel. -> Jouw ….-vaardigheid, daar heb ik onwaarschijnlijk veel van geleerd.

bedankt kaartjes werk

-> Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere.

kaart bedankt collegas

Hippe kaart voor een collega die weggaat en een nieuwe baan heeft gevonden. Of gewoon om te bedanken voor het harde werk. Leuk met eigen foto! Alle kaarten zijn helemaal naar wens aan te passen.

Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw surfgedrag volgen. Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen .

Het afscheid van een collega kan soms erg onverwachts komen maar hoe dan ook is het belangrijk om de collega te laten weten dat deze gemist zal worden. Collega’s zijn mensen die je bijna elke dag ziet, waarmee je vaak samenwerkt en waar je ook vaak een gezellige lunchpauze mee hebt gedeeld.

Ook (persoonlijke) cadeautjes zijn leuk om tijdens het afscheid te geven. Denk daarbij aan een groepsfoto op canvas of een fles wijn met een eigen etiket. Kaartjes afscheid collega teksten () Een leuk kaartje met een lieve tekst van iedere collega kunt u mee geven aan de collega die afscheid neemt zodat deze van iedere collega een speciale tekst heeft.

Bekijk ze via de onderstaande link indien je niet goed weet wat je allemaal op een kaartje kunt schrijven. Bekijk ook de meest gekozen teksten. Bovenstaande afbeeldingen komen van Greetz. nl Teksten afscheid collega Bekijk op deze pagina verschillende teksten die over het afscheid van een collega gaan en kies een leuke voor uw collega uit.

Helaas moeten we je laten gaan, Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan, We hadden het graag anders gezien, Maar deze veranderingen waren door ons niet te overzien, Weet dat we je inzet altijd hebben gewaardeerd, Je hebt in al die jaren super gepresteerd! Jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd! Nu kun je het rustig aan gaan doen, want je gaat volop genieten van je welverdiende pensioen! Kaart teksten afscheid collega Vroeger moest je werken voor je geld, Nu betaalt je pensioen je salaris hebben wij vastgesteld, Je was voor ons een gewaardeerde collega, Geniet nu maar lekker, pak wat ons betreft het vliegtuig naar Kreta, Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan, Weet dat wij altijd voor je klaarstaan! Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering.

Toch zal ik iedereen missen, dat is zeker waar, En als ze mij eens nodig hebben ben ik daar, Maar die vrijheid om niets te moeten, Die vrijheid ga ik nu begroeten, Ik geef mijn collega’s een hand en de vrouwen een zoen, Dag jongens, ik ga met pensioen! Je werk is af,wat doet dat deugd.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »