tekst bedankjes werk

bedankt teksten voor een collega ยป tekst bedankjes werk

bedankje aan collegas tekst

Wat je allemaal samen hebt gedaan en overwonnen meenemen -> Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken over hoe we dit samen hebben opgelost. Naar mijn mening zijn we er echt samen voor gaan staan en hebben bergen werk verzet. Moet je kijken wat we allemaal hebben overwonnen en waar we nu staan.

bedankje collegas tekst

() -> Ik vind het fijn om te weten en te ervaren dat ik niet alleen sta met mijn problemen. Je biedt altijd een luisterend oor en hebt zulke verfrissende ideeën. -> Dank je wel voor alle moeite die je genomen hebt, de inspanningen die je gedaan hebt om… () -> Mijn oprechte waardering voor hoe je dit hebt aangepakt… Chapeau! -> Sta alsjeblieft open voor mijn dank aan jou.

bedankje leidinggevende plaatje

-> Dank je wel voor je hulp, je inspiratie, je aanmoediging, je tips en ideeën, je tijd. Je was voor mij als zonneschijn in de winter. ( om het effect duidelijk te maken) -> Ik heb het als bijzonder prettig ervaren om met jou te mogen samenwerken. Dank je wel voor het grenzeloze vertrouwen wat je in me had.

bedankje schrijven collega

() -> Dank je wel voor je mail. Fijn om van je te horen. -> Ik waardeer het enorm. Ik waardeer… je vriendelijke woorden, etc. Het doet me goed. () -> Wauw, dank je wel dat je me de mogelijkheid geeft om…. Dat betekent zo veel voor me.

bedankje schrijven voor collegas

Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw surfgedrag volgen. Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen .

tekst bedankjes werk

bedankjes collegas tekst

Teksten, wensen en spreuken om te bedanken Voorgedrukte teksten op een kaartje Bedankt cadeaus speciaal voor je collega Top 10 meest gekozen Je collega bedanken hoeft niet altijd uitgebreid. Een kaartje met een bedankt tekst is vaak al voldoende. Hij of zij weet dan dat je aan hem of haar gedacht hebt en dat je het waardeert wat er gedaan is voor je.

bedankjes teksten werk

Collega bedanken samenwerking Samenwerken kan vele voordelen hebben. Zo kun je elkaars werk overnemen als de ander op vakantie is of wanneer je collega pauze heeft. Je collega bedanken voor de samenwerking gebeurt vaak rondom de kerstborrel of bij het afscheid. Eigenlijk zou je je collega wat vaker moeten bedanken voor de samenwerking.

bedankkaartjes pensioen

Op deze pagina zie je dan ook verschillende teksten die je kunt gebruiken om je collega te bedanken. Collega bedanken pensioen Wanneer je collega met pensioen gaat wordt hij of zij ook vaak bedankt. Je kunt vaak veel leren van oudere collega’s. Ze zeggen niet voor niets ‘op een oude fiets moet je het leren’.

bedankt bericht collega

Een collega bedanken die met pensioen gaat kan met een leuke tekst of gedicht. Het hoeft ook niet altijd met woorden. Soms kan een bloemetje met een kaartje waar enkel ‘bedankt’ op staat ook de boodschap overbrengen. Dank je voor de vele leuke jarenik vond het fijn dat wij collega’s warenik heb heel veel mogen ervarenen ook veel goede raad mogen vragen Wij zijn blij met alles wat je voor ons deed en nog steeds doet, Dit mag toch wel eens worden vergoed, We willen je alvast bedanken met dit kaartjeen later krijgt dit nog een staartje… We hebben samen heel wat gedaan,Gelachen, maar ook doorstaan,We waren af en toe wat melig,En dat werkte vaak nadelig,Toch was het een leuke tijd,Dat is zeker een feit! Ga nu maar genieten van je leven,En denk aan mij, soms heel even.

Heb een toptijd met je gehad. Het eeuwig leven is geen mens gegeven, Maar na ’t pensioen is er nog heel wat leven, Je stopt met werken en dan is er tijd. Voor hobbies, luieren en gezelligheid Een leeg plekje in ons middener gaat meteen van alles mis, Dat komt omdat een fijne collegaer nu eventjes niet is, Voor jou de allerbeste wensenhopelijk herstel je vlug, En ben je straks zo goed als nieuwweer bij ons terug! Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

bedankt bericht werk

Het versturen van een kaartje om iemand te bedanken kan ook voor de inzet bij een evenement of drukke werkdag. Je bedankt mensen met een leuke tekst of wens. Er zijn verschillende teksten die je kunt gebruiken op een kaartje of bloemetje. Hoe je ook mensen wilt bedanken, door gebruik te maken van de teksten op deze pagina bedank je mensen altijd op de juiste manier.

bedankt fijne collega

Je kunt iemand bedanken met een bosje bloemen zodat deze zich gewaardeerd voelt en ook de volgende keer jou weer graag helpt met iets. Je kunt bij het bosje bloemen ook een leuk kaartje schrijven. Hierin bedank je diegene nogmaals voor de inzet of hulp. Je kunt je ouders, vrienden, collega’s of iemand anders bedanken met een bloemetje.

bedankt tekst einde werk

Iemand bedanken met een kaartje en een leuke tekst? Het is erg eenvoudig om iemand te bedanken door hem of haar een kaartje te sturen. Op een kaartje kun je iemand bedanken. Je kunt de tekst kort of lang maken, dit is geheel naar eigen smaak in te delen. Iemand bedanken met een kaartje kan ook samen met een cadeautje of bloemetje.

bedankt tekst nieuwe baan

Soms is er zoveel wat we voelenmaar zo weinig wat we kunnen zeggen… Een andere baaneen nieuw bestaan, Veranderingen horen bij het leven, Bedankt voor alles dat je ons hebt gegeven, Wij wensen je heel veel succes, Kom nog eens langs, doe dat expres! Dank je voor de vele leuke jarenik vond het fijn dat wij collega’s warenik heb heel veel mogen ervarenen ook veel goede raad mogen vragen Vroeger moest je werken voor je geld, Nu betaalt je pensioen je salaris hebben wij vastgesteld, Je was voor ons een gewaardeerde collega, Geniet nu maar lekker, pak wat ons betreft het vliegtuig naar Kreta, Heel erg dank voor alles wat je hebt gedaan, Weet dat wij altijd voor je klaarstaan! Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering.

bedankt tekst werk

Bedankt voor alles. Wij zijn blij met alles wat je voor ons deed en nog steeds doet, Dit mag toch wel eens worden vergoed, We willen je alvast bedanken met dit kaartjeen later krijgt dit nog een staartje… Jouw steun en toeverlaat, Daarvoor ben ik je dankbaar Je woorden van troost als ik verdrietig ben, Daarvoor ben ik je dankbaar Je vertrouwen waardoor ik langzaam terugmijn leven kan opbouwen, Daarvoor ben ik je dankbaar Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest.

bedankt toffe collega

Daarom wil ik u bij deze bedanken! We kunnen het maar niet vergeten:het feest, de muziek en het eten. Jullie gelukwensen in elke vorm,onze huwelijksdag was enorm! Wij zijn u zeer dankbaar voor de gevoelens van medeleven en warme belangstelling die u getoond heeft bij het afscheid van onze lieve [naam].

Heb je zelf een mooie bedankt tekst die je wilt delen met anderen, reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar Last updated: maandag 3 mei 2021 .

bedankt top collega

Alle bedankjes worden met de hand gemaakt en zijn daarom uniek! Een bestelling met bedankjes zullen wij snel bij u (op kantoor) afleveren, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Omdat de bedankjes al vanaf 20 stuks of per kilogram te verkrijgen zijn, is dit voor iedere gelegenheid te realiseren.

bedankt uit dienst

We denken altijd in oplossingen en helpen u graag! .

bedankt werknemer tekst

Wil jij je collega bedanken? Overzicht met bedankt gedichten en korte bedankt gedichtjes als gebaar voor de goede zorgen. Bedankt voor de mooie tijd. Een collega bedanken die tips, verhalen en gedichten ook delen wij graag tips vanuit de bedankt gedicht voor een collega. Als je even verlegen zit om de juiste woord.

lieve collegas bedankje collega

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »