bedankt teksten voor een collega

bedank tekst voor collega

Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega: -> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We hebben …. mooie dingen samen meegemaakt en fraaie resultaten geboekt. Jouw….

bedankje collega tekst

Dank je wel. Ik ga je missen en wens je veel succes bij je volgende stap. -> Vandaag is je laatste dag hier. We hebben een mooie tijd gehad samen. Ik weet nog wel toen je…. hier voor het eerst binnen kwam lopen / bijzondere herinnering…. Je liet meteen zien wie je bent en waar je voor staat.

bedankje voor collegas tekst

Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Dank je wel en veel succes verder. -> Voordat je weggaat, wil ik je graag nog even in het bijzonder bedanken voor… -> Mensen zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook niet onlogisch dat je zo’n mooie nieuwe stap in je carriere kunt en gaat maken.

bedankjes tekst collega

Veel succes. -> Dank je wel. Ik heb altijd met veel plezier met je samengewerkt. -> Bij deze wil ik graag mijn dank uiten voor wat jij allemaal voor ons (bedrijf) hebt gedaan. Echt geweldig. Daar kunnen we nog jarenlang op verder bouwen. -> Het is moeilijk voor ons om je te zien vertrekken, maar we gunnen het je van harte.

bedankkaart tekst collega

-> Super fijn hoe wij elkaar altijd konden vinden. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwamen we er wel altijd samen uit. Je was oprecht een collega waarop ik kon bouwen. Dank je wel. -> Afscheid nemen is niet altijd fijn. Maar de herinneringen zijn en blijven goed en daar wil ik je graag voor bedanken.

bedankt teksten voor een collega

bedankt berichtjes collega

 

 

Het was fijn om met je samen te mogen werken. -> Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken. Dank je wel daarvoor. -> Je bent zo behulpzaam en vriendelijk geweest. Altijd stond je voor me klaar. -> Ik kon altijd bij jou terecht voor een luisterend oor.

bedankt cadeau collega tekst

-> Wat hebben wij veel mooie dingen samen meegemaakt hier. Bedankt daarvoor. Ik ga je oprecht missen hier. -> Jij hebt altijd een fantastische bijdrage geleverd aan de werksfeer hier. Dank je wel daarvoor. Jouw humor, energie,… wat zal het saai worden zonder jou. -> Er komt een prachtige uitdaging voor je aan.

bedankt collega spreuk

-> Ik heb ervan genoten om met je samen te werken. -> Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte collega. Eentje waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt lezen en schrijven. Jij was zo’n collega voor mij. Dank je wel. -> Jouw ….-vaardigheid, daar heb ik onwaarschijnlijk veel van geleerd.

bedankt collega tekst

-> Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere.

bedankt collega teksten

Teksten, wensen en spreuken om te bedanken Voorgedrukte teksten op een kaartje Bedankt cadeaus speciaal voor je collega Top 10 meest gekozen Je collega bedanken hoeft niet altijd uitgebreid. Een kaartje met een bedankt tekst is vaak al voldoende. Hij of zij weet dan dat je aan hem of haar gedacht hebt en dat je het waardeert wat er gedaan is voor je.

bedankt collega vriendin

Collega bedanken samenwerking Samenwerken kan vele voordelen hebben. Zo kun je elkaars werk overnemen als de ander op vakantie is of wanneer je collega pauze heeft. Je collega bedanken voor de samenwerking gebeurt vaak rondom de kerstborrel of bij het afscheid. Eigenlijk zou je je collega wat vaker moeten bedanken voor de samenwerking.

bedankt dat je mijn collega bent

Op deze pagina zie je dan ook verschillende teksten die je kunt gebruiken om je collega te bedanken. Collega bedanken pensioen Wanneer je collega met pensioen gaat wordt hij of zij ook vaak bedankt. Je kunt vaak veel leren van oudere collega’s. Ze zeggen niet voor niets ‘op een oude fiets moet je het leren’.

bedankt kaartje collega tekst

Een collega bedanken die met pensioen gaat kan met een leuke tekst of gedicht. Het hoeft ook niet altijd met woorden. Soms kan een bloemetje met een kaartje waar enkel ‘bedankt’ op staat ook de boodschap overbrengen. Dank je voor de vele leuke jarenik vond het fijn dat wij collega’s warenik heb heel veel mogen ervarenen ook veel goede raad mogen vragen Wij zijn blij met alles wat je voor ons deed en nog steeds doet, Dit mag toch wel eens worden vergoed, We willen je alvast bedanken met dit kaartjeen later krijgt dit nog een staartje… We hebben samen heel wat gedaan,Gelachen, maar ook doorstaan,We waren af en toe wat melig,En dat werkte vaak nadelig,Toch was het een leuke tijd,Dat is zeker een feit! Ga nu maar genieten van je leven,En denk aan mij, soms heel even.

bedankt kaartje tekst collega

Toch zal ik iedereen missen, dat is zeker waar, En als ze mij eens nodig hebben ben ik daar, Maar die vrijheid om niets te moeten, Die vrijheid ga ik nu begroeten, Ik geef mijn collega?s een hand en de vrouwen een zoen, Dag jongens, ik ga met pensioen Je vertrouwen waardoor ik langzaam terugmijn leven kan opbouwen, Daarvoor ben ik je dankbaar Lieve collega, ik heb met je gelachen en met je gehuild, ik vind het echt heel jammer dat je weggaat.

bedankt kaartje werk

Heb een toptijd met je gehad. Het eeuwig leven is geen mens gegeven, Maar na ’t pensioen is er nog heel wat leven, Je stopt met werken en dan is er tijd. Voor hobbies, luieren en gezelligheid Een leeg plekje in ons middener gaat meteen van alles mis, Dat komt omdat een fijne collegaer nu eventjes niet is, Voor jou de allerbeste wensenhopelijk herstel je vlug, En ben je straks zo goed als nieuwweer bij ons terug! Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Wil je daarom een goede collega van je bedanken, maar weet je niet goed hoe je zo’n persoonlijk bedankje kan opstellen? Bekijk dan eens of de volgende voorbeeldzinnen iets zijn voor jou: “Beste collega, vriend en steunpilaar, bedankt dat je er altijd bent en dat ik op je kan rekenen.” “Lieve collega, je bent voor mij zoveel meer dan slechts een werkmaatje.

bedankt tekst aan collegas

Ik heb altijd met je kunnen lachen en wil je bedanken voor de gezellige tijd op het werk en daarbuiten. Ik wens je al het goeds toe en we houden contact!” Iemand bedanken kan nog best lastig zijn. Wat zeg je precies en hoe formulier je jouw gevoelens van dank op de juiste manier? Wanneer je jouw collega wilt bedanken, kun je gebruik maken van de bovenstaande inspiratie.

bedankt tekst collega

Ik waardeer dit zo enorm. En weet je, je had het niet hoeven doen. Het werd niet van je gevraagd, maar jij stond er toch maar. Jij deed het. Jij was er voor mij. Zo fijn. Super bedankt daarvoor. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Wow, dit verrast mij zo.

bedankt tekst voor collega

Dit kan ik echt niet aannemen. Ik weet niet hoe ik dit ooit goed kan maken. Wat een geschenk ben jij, zeg. Jij bent echt een baas. Je bent een feestje. Wat is het fijn om bij jou te mogen zijn. Wat zou ik zonder jou moeten? Als jij er niet was geweest, wow, ik moet er niet aan denken.

bedankt teksten collega

Het is moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor jou.

bedankt teksten voor collegas

Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw surfgedrag volgen. Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen .

bedankt teksten voor een collega

Bedank hartje 5x5 cm. op een houten hartje 8x7 cm. Bedankjes worden per stuk ingepakt. De kleur van het houten hartje pas ik aan naar de kleur van het bedankje. De tekst voor op de label kunt u doorgeven bij uw bestelling. Uw bedankje wordt gratis per stuk verpakt in folie of u kiest tegen een kleine meerprijs voor organza verpakking.

bedankt teksten werk

U kunt uw tekst dan door geven bij tekst voor label indien gekozen. Dit zeepje is een decoratief bedankje.

bedankt tekstje collega

Finesse, zogezegd. Heb je daar weinig gevoel voor? Laat het dan liever achterwege. De scheidslijn tussen gepaste humor en een pijnlijke grap is soms heel dun. Bedenk ook heel goed wie je voor je hebt, wat je relatie met die persoon is geweest en of de vertrekkende collega dit kan waarderen bij zijn afscheid of niet.

bedankt voor alles collega

Ook alle andere collega’s luisteren namelijk liever naar een goede grap en leuke anekdote, dan een serieuze pitch waarin je uitlegt hoe spijtig het is dat een collega vertrekt. 2. Familiesituaties benoemen bij het afscheid Ook bij het noemen van persoonlijke dingen, zoals een thuissituatie, is het goed om te weten dat dit soms een heel precair onderwerp kan zijn zonder dat je het in de gaten had.

bedankt voor alles tekst collega

Genoeg collega’s natuurlijk die hun persoonlijke issues niet aan de grote klok gaan hangen en die op het werk niet te veel loslaten over wat er echt allemaal speelt achter de schermen. Wees dus ook hiermee voorzichtig. 3. Als leidinggevende een vriend spelen Is het aan jou om een meesterlijke speech uit je mouw te schudden, maar ben je eigenlijk nooit heel direct betrokken bij deze collega geweest (bijvoorbeeld omdat je wel iemands leidinggevende was, maar niet heel direct samen hebt gewerkt), hoef je ook bij het afscheid niet ineens te pretenderen dat je iemands vriend bent geweest.

bedankt wensen collega

Diegene kan ongetwijfeld een boekje opendoen over wat je wel of juist niet moet zeggen, je leuke anekdotes vertellen of aangeven wat zo typerend is voor deze collega. 4. Een te enthousiast praatje houden Natuurlijk wil je er graag voor zorgen dat je positiviteit uitstraalt bij het afscheid van je collega – je hoeft geen tearjerker van je speech te maken.

bedankt woorden collega

Vind – zoals eigenlijk altijd – ook hier de gulden middenweg. Trek niet alle andere collega’s mee in een deprimerende sfeer, maar wees ook niet de net té enthousiaste collega die met een enorme grijns op zijn gezicht staat te vertellen hoe jammer het is om afscheid te moeten nemen van de betreffende collega.

bedankt zinnen collega

Vertellen dat de vertrekkende collega zoveel gaat missen Best mogelijk dat je iets van de toekomstplannen die voor het bedrijf op de agenda staan, wil noemen in je speech. Dat is ook helemaal niet gek, je hebt nu immers toch direct even iedereens aandacht. Maar maak er niet een verhaal van om te vertellen wat de vertrekkende collega allemaal wel niet gaat missen voor toffe dingen.

grappige bedankt teksten collega

Dan vertel je toch wat over de toekomst, maar maak je er geen ‘your loss-verhaal’ van. En heb het liever ook niet over (het verschil) in salaris. 6. Een te emotionele afscheidsspeech voor je collega houden Maak het niet te lollig allemaal, maar zorg er ook voor je je emoties in bedwang hebt.

leuke tekst bedankt collega

Voor je het weet hang je in tranen over iemands schouders uit te huilen en geef je een heel typische laatste indruk mee. 7. Een te eerlijke afscheidsspeech aan je collega vertellen Ben je deze collega liever kwijt dan rijk omdat hij zijn werk nooit heeft gedaan? Niet nodig om dat er op een afscheid nog even in te wrijven.

mooie tekst bedankt collega

Laat kritiek achterwege op dit moment en brand iemand zeker niet op zijn laatste moment bij het bedrijf nog even helemaal af – daar heeft geen van beide partijen nog iets aan. + Gedicht bij het afscheid van je collega? Eerlijk? Doe het liever gewoon niet. Of maak het zó over de top grappig, dat het leuk wordt – maar dat is echt een hele kunst.

De kennis die jij in je leven hebt opgebouwd, hebben daarmee een bijzondere plek weergegeven. En zullen wij niet vergeten! Net zo min als alles wat je voor de organisatie betekend hebt. Al sla je een gat op de afdeling als het gaat om de positiviteit en humor die je meebracht elke dag.

tekst bedankje collega

Je vrouw zal ongetwijfeld gaan genieten van de kookkunsten die jij nu dan toch echt op tafel zult gaan toveren. Jouw kinderen zullen genieten van je vrolijke aanwezigheid – en hier en daar misschien een klusje in huis. Je staat graag voor anderen klaar, Henk, dat hebben wij hier ook altijd gemerkt.

tekst bedankt kaartje werk

2. Nieuwe baan Loes,Als er iemand is die precies weet wat ze wil, dat ben jij het wel. En dat bedoelen we in zeer positieve zin. Je zelfinzicht, je kennis en je lef zullen enorm worden gemist hier op de afdeling. Dat je ook al precies wist wat je volgende stap zou worden, dat wisten we natuurlijk ook allemaal.

tekst kaart bedankt collega

We weten dat je hier veel geleerd en zeker ook veel gelachen hebt. Wij ook zeker van en om jou! De stap die je nu zal gaan maken past perfect bij je en we gunnen je al het geluk van de wereld. 3. Nieuwe baan 2 De dag dat je bij ons op de stoep stond als stagiair, dat weten we nog heel goed.

Inmiddels is het zover dat je je studie hebt afgerond en je de stap gaat zetten naar het ‘echte werk’. Maar eerst nog genieten van een welverdiende reis. Kom je nog eens bij ons op de koffie om je verhalen te vertellen? De deur staat hier altijd voor je open! 4.

Het leven is soms mooi en soms heel zwaar. Hoogte- en dieptepunten maken het leven zo bijzonder, maar waar dieptepunten haast ondraaglijk worden, is het leven ook gevoelsmatig heel oneerlijk. We hadden graag gewild dat we in die zin meer voor je hadden kunnen betekenen. Dat we het tij konden keren, dat we je meer goed nieuws konden brengen.

Heel veel sterkte gewenst van ons allemaal. 5. Afscheid collega tekst bij een minder favoriete collega Beste Piet,We willen je bedanken voor de tijd die je in je werk hebt gestoken en de inzet die je hebt getoond. We zijn ervan overtuigd dat je een rol hebt gevonden die uitstekend bij je zal passen en wensen je daar veel geluk.

Tekst afscheid collega bij ontslag Beste Wim,Afscheid nemen is nooit leuk en zeker niet als het moeilijk is gelopen. We weten allemaal dat we het graag anders hadden gezien. Dat je nu vertrekt, betekent niet dat we je niet gaan missen. Of niet waarderen wat je allemaal voor ons hebt betekend.

Gaat niet je collega weg, maar denk je er zelf over om ontslag te nemen? Lees de 7 tips bij ontslag nemen. Zin in iets nieuws? Doe de gratis online persoonlijkheidstest Naar de test Tags: Nieuwe Baan, Werkdag .

Als je iemand wilt bedanken is soms ' bedankt' genoeg. Soms geef je een klein bedankje of een kaart met een mooie tekst. In onze webshop vind je een keur aan leuke bedankjes. In deze blog willen we je een aantal voorbeeldteksten geven die je op een leuke kaart kunt zetten.

Ik heb via een eigen omslag gemaakt bij een doosje Merci. Leuke reacties gehad van de ontvangers. Tevens is er 1 doosje kosteloos opnieuw verstuurd, toen bleek dat ik een onjuist adres had doorgegeven. Erg goede service dus.

Iemand bedanken met een mooie tekst kan het beste door degene een kaart te sturen. Er zijn online diverse bedankkaartjes waar je je eigen tekst aan kunt toevoegen. Zowel het kaartje als de tekst staan dan in het teken van ‘bedankt’. Het voordeel van het online sturen van een bedankkaartje is onder andere het gemak en de snelle levering.

Wanneer iemand je ergens mee heeft geholpen dan is het netjes om degene hiervoor te bedanken. Hieronder zie je de beste teksten om bedankt te zeggen. Bekijk de BEDANKT TEKSTEN hieronder: (Bron: ) Bedankt en kom nog eens op de koffie (of thee)! Deze dag was één groot feest. Fijn dat u er bent geweest Dit kaartje is klein,maar onze dankbaarheid is groothet feit dat u er was, is fijn.

nl) Bedankt voor al uw gelukwensen en attenties Bedankt voor uw komst. Uw belangstelling was verwarmend. Soms is er zoveel wat we voelenmaar zo weinig wat we kunnen zeggen… (Bron: Greetz. nl) Een bedankje tot besluit, wij gaan er even tussen uit Meer bedankt kaartjes: (Bron: Greetz. nl) (Bron: Greetz.

Delen van de pagina stellen wij erg op prijs, op deze manier kunnen wij het artikel beter en informatiever maken. Meer teksten: Last updated: woensdag 29 april 2020 .

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten: * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz, Bij Greetz zijn vele soorten teksten te vinden om een fijne kerst te wensen, Groot aanbod kaarten van verschillende formaten en gekleurde enveloppen Kerstteksten, wensen en spreuken! Kerstkaartjes met voorbeelden, Bekijk ook de meest gebruikte teksten voor 2020 - 2021! Een kerst tekst waarmee je iemand kunt bedanken kun je sturen naar de familie en vrienden die je wilt bedanken voor het leuke afgelopen jaar 2020.

Je wilt iemand dan bedanken die je heeft gesteund in die moeilijke tijd. Stuur iemand een leuke kerstkaart met een kerst tekst of spreuk met daarin een bedankje op. Diegene zal het heel erg waarderen en erg op prijs stellen. Kerst tekst bedankt voor op een kaartje () De hemel is bezaaid met gouden sterren,die blinken in het schijnsel van de maan.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »