bedankt tekst afscheid collega

bedankt teksten voor een collega ยป bedankt tekst afscheid collega

afscheid collega bedankt collega

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten: * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz, Bij Greetz zijn vele soorten teksten te vinden om te bedanken en om afscheid te nemen, Groot aanbod kaarten van verschillende formaten en gekleurde enveloppen Bekijk hierboven en hieronder de afscheid teksten en kaarten, Voorbeeld teksten voor op een kaartje, Afscheid kaartjes met voorgedrukte teksten Gaat een collega naar een ander filiaal of gaat de collega met pensioen? Dan hoort daar een afscheid met een persoonlijk dankwoordje bij.

afscheid collega gedicht collega bedankt

Wil je daarom een goede collega van je bedanken, maar weet je niet goed hoe je zo’n persoonlijk bedankje kan opstellen? Bekijk dan eens of de volgende voorbeeldzinnen iets zijn voor jou: “Beste collega, vriend en steunpilaar, bedankt dat je er altijd bent en dat ik op je kan rekenen.” “Lieve collega, je bent voor mij zoveel meer dan slechts een werkmaatje.

bedankt afscheid collega gedicht

Ik heb altijd met je kunnen lachen en wil je bedanken voor de gezellige tijd op het werk en daarbuiten. Ik wens je al het goeds toe en we houden contact!” Iemand bedanken kan nog best lastig zijn. Wat zeg je precies en hoe formulier je jouw gevoelens van dank op de juiste manier? Wanneer je jouw collega wilt bedanken, kun je gebruik maken van de bovenstaande inspiratie.

bedankt afscheid collega tekst

Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega: -> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We hebben …. mooie dingen samen meegemaakt en fraaie resultaten geboekt. Jouw….

bedankt collega grappig

Dank je wel. Ik ga je missen en wens je veel succes bij je volgende stap. -> Vandaag is je laatste dag hier. We hebben een mooie tijd gehad samen. Ik weet nog wel toen je…. hier voor het eerst binnen kwam lopen / bijzondere herinnering…. Je liet meteen zien wie je bent en waar je voor staat.

bedankt tekst afscheid collega

bedankt collega humor

Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Dank je wel en veel succes verder. -> Voordat je weggaat, wil ik je graag nog even in het bijzonder bedanken voor… -> Mensen zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook niet onlogisch dat je zo’n mooie nieuwe stap in je carriere kunt en gaat maken.

-> Super fijn hoe wij elkaar altijd konden vinden. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwamen we er wel altijd samen uit. Je was oprecht een collega waarop ik kon bouwen. Dank je wel. -> Afscheid nemen is niet altijd fijn. Maar de herinneringen zijn en blijven goed en daar wil ik je graag voor bedanken.

bedankt ex collega

Het was fijn om met je samen te mogen werken. -> Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken. Dank je wel daarvoor. -> Je bent zo behulpzaam en vriendelijk geweest. Altijd stond je voor me klaar. -> Ik kon altijd bij jou terecht voor een luisterend oor.

bedankt gedicht afscheid werk

-> Wat hebben wij veel mooie dingen samen meegemaakt hier. Bedankt daarvoor. Ik ga je oprecht missen hier. -> Jij hebt altijd een fantastische bijdrage geleverd aan de werksfeer hier. Dank je wel daarvoor. Jouw humor, energie,… wat zal het saai worden zonder jou. -> Er komt een prachtige uitdaging voor je aan.

bedankt oud collega

-> Ik heb ervan genoten om met je samen te werken. -> Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte collega. Eentje waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt lezen en schrijven. Jij was zo’n collega voor mij. Dank je wel. -> Jouw ….-vaardigheid, daar heb ik onwaarschijnlijk veel van geleerd.

bedankt tekst afscheid baas

-> Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere.

bedankt tekst afscheid collega

Mooie afscheidsteksten voor collega’s op het werk. Voor mensen die met pensioen gaan of een baby krijgen. Voor als je zelf degene bent die weggaat, of als je afscheid moet nemen van een collega die stopt met werken vanwege ziekte, pensioen of wat voor reden dan ook. Je kunt deze afscheidsteksten bijvoorbeeld gebruiken om op een kaart te schrijven, of in je afscheidsmail of voorlezen op de afscheidsborrel of in het afscheidslied.

bedankt tekst afscheid werk

Eindelijk stoppen met werken, geniet ervan. Bedankt voor de fijne samenwerking. Een rijk en creatief leven achter de rug,Daar kijk je met tevredenheid op terug. Gefeliciteerd met je nieuwe baan,je kan er weer volop voor gaan. Je hebt ondertussen al genoeg poen,dus geniet nu maar van je pensioen! Je zal nog wel weten wat te doen,dus geniet met volle teugen van je pensioen.

Het is een belangrijke stap in je leven,je kan opnieuw naar een doel streven. Er is een tijd van komen,er is een tijd van gaan. Jij moet ons nu verlatenwant je verliest je baan. Als je rijk en machtig bent,door je geweldige talent,laat dan je gedachten eens gaan,naar die vroegere leuke baan.

bedankt tekst collega nieuwe baan

Wat hebben we prettig samengewerkt,wat hebben we veel gedronken,koffie bedoel ik natuurlijk wel,iets anders wordt hier niet geschonken. Zo jong en al op rust,je moet het maar kunnen. Maar weet na al die jaren,dat we je alleen maar het beste gunnen. Het leven begint nu pas. Geniet van al die vrije tijd! Een nieuwe fase in je leven,er word je een andere tijd gegeven.

bedankt tekst vertrek collega

Wees gelukkig en hou je goed,alles zal gaan zoals het moet. Weet jij nog mooie afscheidsteksten voor collega’s op het werk? Laat dan een berichtje achter.

bedankt teksten afscheid collega

Neem op een originele manier van je collega's of club. Een leuk bedankje na een fijne samenwerking zal zeker gewaardeerd worden. Wij hebben diverse leuke bedankjes om weg te geven als herinnering. Kleine minimale afname en snel geleverd. www. leefjepensioen.nl Bedankjes ; het is zuur dat ik moet gaan. Ga je met pensioen, maar doe je dat met lichte tegenzin omdat je werken eigenlijk veel te leuk vindt? Dan kun je jouw collega’s allemaal een flesje azijn geven waaraan je een kaartje bevestigt met de tekst “het is zuur dat ik moet gaan”.

tekst bedankje afscheid collega

voorpositiviteit.nl Dank je wel.-> nemen is niet altijd fijn. Maar de herinneringen zijn en blijven goed en daar wil ik je graag voor bedanken.-> Dank je wel voor alle ruimte en kansen die je me geboden hebt. Het was fijn om met je samen te mogen werken.-> Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken.

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »