bedankt tekst voor werkgever

bedankt teksten voor een collega ยป bedankt tekst voor werkgever

bedankje advocaat

Ik waardeer dit zo enorm. En weet je, je had het niet hoeven doen. Het werd niet van je gevraagd, maar jij stond er toch maar. Jij deed het. Jij was er voor mij. Zo fijn. Super bedankt daarvoor. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Wow, dit verrast mij zo.

bedankje collega zorg tekst

Dit kan ik echt niet aannemen. Ik weet niet hoe ik dit ooit goed kan maken. Wat een geschenk ben jij, zeg. Jij bent echt een baas. Je bent een feestje. Wat is het fijn om bij jou te mogen zijn. Wat zou ik zonder jou moeten? Als jij er niet was geweest, wow, ik moet er niet aan denken.

bedankt kaartje baas

Het is moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor jou.

bedankt leidinggevende

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten: * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz, Bij Greetz zijn vele soorten teksten te vinden om te bedanken en om afscheid te nemen, Groot aanbod kaarten van verschillende formaten en gekleurde enveloppen Bekijk hierboven en hieronder de afscheid teksten en kaarten, Voorbeeld teksten voor op een kaartje, Afscheid kaartjes met voorgedrukte teksten Gaat een collega naar een ander filiaal of gaat de collega met pensioen? Dan hoort daar een afscheid met een persoonlijk dankwoordje bij.

bedankt manager

Wil je daarom een goede collega van je bedanken, maar weet je niet goed hoe je zo’n persoonlijk bedankje kan opstellen? Bekijk dan eens of de volgende voorbeeldzinnen iets zijn voor jou: “Beste collega, vriend en steunpilaar, bedankt dat je er altijd bent en dat ik op je kan rekenen.” “Lieve collega, je bent voor mij zoveel meer dan slechts een werkmaatje.

bedankt tekst voor werkgever

bedankt namens je collegas

Ik heb altijd met je kunnen lachen en wil je bedanken voor de gezellige tijd op het werk en daarbuiten. Ik wens je al het goeds toe en we houden contact!” Iemand bedanken kan nog best lastig zijn. Wat zeg je precies en hoe formulier je jouw gevoelens van dank op de juiste manier? Wanneer je jouw collega wilt bedanken, kun je gebruik maken van de bovenstaande inspiratie.

bedankt tekst advocaat

Bedankt wensen voor op kaarten, Facebook of Twitter. Originele, mooie, leuke en grappige bedankt teksten. Wil jij ook iemand bedankt wensen maar kan je niet de juiste woorden vinden? Kijk dan hier voor inspiratie voor een mooie bedankt tekst met bedankt wens. Bedankt,Je hebt zo veel voor mij gedaan. Je was de enige die me zag staan.

bedankt tekst baas

Dit kaartje is klein,Maar mijn dankbaarheid is groot. Ik weet niet,Hoe ik je moet bedanken. Vandaar dit kaartje! Bedankt voor alles, het was geweldig. Je bent er altijd voor mij,Je geeft me steeds weer goede raad. Ook al doe ik domme dingen,Toch word je nooit kwaad. Voor al je goede zorgen,Voor al je steun en kracht,Wil ik je graag bedanken,Uit het diepste van mijn hart.

bedankt tekst leidinggevende

Voor iemand aardig zijn is voor jezelf,maar ook voor de ander fijn. Bedankt! Bedankt voor al je steun. Bedankt voor al uw gelukwensen en attenties. Altijd sta je voor me klaar. Je biedt steeds een luisterend oor. Ik kan altijd bij jou terecht. En daar bedank ik je nu voor.

bedankt tekst opleiding

Zonder jullie was ik nooit zover gekomen als ik nu ben. Hartelijk bedankt. Ik heb het erg gewaardeerd. Bedankt voor deze onvergetelijke dag! Dankje voor je hulp, het was een leuke verrassing. Ik wil je zo graag bedanken,Met deze speciale kaart. Want jij gaf me steun,Jij gaf me kracht,Jij bent iets bijzonders waard.

Bedankt voor uw aanwezigheid. Uw komst was een schot in de roos. Bedankt voor je steun, en alles wat je voor me deed. Ik wil jullie graag bedanken namens mijn man en mijzelf. Bedankt, uw bezoek was hartverwarmend. Deze dag was één groot feest. Fijn dat u er bent geweest.

bedankt tekst voor werkgever

Ook als ik de juiste woorden niet kan vinden. Begrijp je toch wel wat ik bedoel, bedankt! Bedankt en kom nog eens op de borrel. Beste collega’s u hebt aan het mij. Zonder enige twijfel reeds gemerkt. Het afscheid komt nu spoedig nabij. Dank u dat u met mij hebt gewerkt.

bedankt tekst werkgever

Bedankt voor het cadeau! Tranen van geluk, voor ons kan deze dag niet meer stuk. Bedankt voor alle handjes, kusjes en kadootjes. Hier nog even een klein gebaar,van ons als net getrouwd paar. Bedankt dat jullie zijn gekomen,op deze dag van onze dromen. Vaak niet zichtbaar, niet aanwezig. En toch er zijn, wanneer het nodig is.

bedankt tekst werknemer

Jij weet altijd precies wat ik nodig heb. Bedankt voor je steun. Dank je! Ik ben er sprakeloos van. Voor het eerst in mijn leven! Jullie aanwezigheid, kaartjes, bloemen en cadeaus hebben onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor … maar ik hoop dat deze … in de richting komt.

bedankt voor alles baas

Integendeel: wij moeten jou bedanken! Bedankt voor de fijne samenwerking. Weet jij ook nog mooie teksten om iemand te bedanken? Laat dan een bericht achter met je dankbetuiging.

bedankt werkgever

Teksten, wensen en spreuken om te bedanken Voorgedrukte teksten op een kaartje Bedankt cadeaus speciaal voor je collega Top 10 meest gekozen Je collega bedanken hoeft niet altijd uitgebreid. Een kaartje met een bedankt tekst is vaak al voldoende. Hij of zij weet dan dat je aan hem of haar gedacht hebt en dat je het waardeert wat er gedaan is voor je.

bedankt werkgever tekst

Collega bedanken samenwerking Samenwerken kan vele voordelen hebben. Zo kun je elkaars werk overnemen als de ander op vakantie is of wanneer je collega pauze heeft. Je collega bedanken voor de samenwerking gebeurt vaak rondom de kerstborrel of bij het afscheid. Eigenlijk zou je je collega wat vaker moeten bedanken voor de samenwerking.

tekst bedankt baas

Op deze pagina zie je dan ook verschillende teksten die je kunt gebruiken om je collega te bedanken. Collega bedanken pensioen Wanneer je collega met pensioen gaat wordt hij of zij ook vaak bedankt. Je kunt vaak veel leren van oudere collega’s. Ze zeggen niet voor niets ‘op een oude fiets moet je het leren’.

wat schrijf je als bedankje aan je baas

Een collega bedanken die met pensioen gaat kan met een leuke tekst of gedicht. Het hoeft ook niet altijd met woorden. Soms kan een bloemetje met een kaartje waar enkel ‘bedankt’ op staat ook de boodschap overbrengen. Dank je voor de vele leuke jarenik vond het fijn dat wij collega’s warenik heb heel veel mogen ervarenen ook veel goede raad mogen vragen Wij zijn blij met alles wat je voor ons deed en nog steeds doet, Dit mag toch wel eens worden vergoed, We willen je alvast bedanken met dit kaartjeen later krijgt dit nog een staartje… We hebben samen heel wat gedaan,Gelachen, maar ook doorstaan,We waren af en toe wat melig,En dat werkte vaak nadelig,Toch was het een leuke tijd,Dat is zeker een feit! Ga nu maar genieten van je leven,En denk aan mij, soms heel even.

Heb een toptijd met je gehad. Het eeuwig leven is geen mens gegeven, Maar na ’t pensioen is er nog heel wat leven, Je stopt met werken en dan is er tijd. Voor hobbies, luieren en gezelligheid Een leeg plekje in ons middener gaat meteen van alles mis, Dat komt omdat een fijne collegaer nu eventjes niet is, Voor jou de allerbeste wensenhopelijk herstel je vlug, En ben je straks zo goed als nieuwweer bij ons terug! Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Al lijkt Kerst nog ver weg, graag nodigen wij onze klanten, relaties, collega’s en vrienden uit voor onze jaarlijkse [ bedrijfsnaam ] Kerstborrel. All The Brightest And The Best Of The Season Alle goeds in het nieuwe jaar Alle goeds voor 2022 Allerbeste wensen aan alle geweldige, vriendelijke, hardwerkende, betrokken medewerkers.

Bedankt voor de fijne samenwerking Bedankt voor de fijne samenwerking met uw bedrijf Bedankt voor het doen van zaken tijdens dit succesvolle kalenderjaar. Het is een genoegen geweest om elkaar te helpen tijdens het bereiken van de doelen en we kijken er naar uit om dit komend jaar wéér te doen.

Bedankt voor het doen van zaken tijdens het afgelopen kalenderjaar! We kijken er naar uit om dit komend jaar wederom succesvol te doen Bedankt voor het vertrouwen in 2021Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Bedankt voor het vertrouwen, wij wensen u een fijn kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar Best Wishes for a Happy Holiday Season and a Joyous New Year.

Het was ons genoegen om jullie bedrijfsdoelen te

Inspiratie cadeautips voor bedankjes

Meer "chocolade bedankjes" artikelen »  Meer "bedankjes doosjes" artikelen »
Meer "uitdeelcadeau" artikelen » Meer "bedankjes bruiloft" artikelen »
Meer "bedankjes afscheid" artikelen » Meer "bedankje collega" artikelen »
Meer "bedankjes juf/meester" artikelen » Meer "bedankjes babyshower" artikelen »